Rosefield ure

Fandt 13 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering (1)

Luk
Rosefield ure Fandt 13 varer
  1. Mærke (1) Rosefield
  2. Type
  3. Farvebånd
  4. Materiale rem
  5. Diameter urskive (mm)
  6. Pris
  7. Farvelåg
  8. Vis flere filtre
Fandt 13 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Rosefield ure, Rosefield urremme og Rosefield armbånd. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dit Rosefield ur på en hverdag før 23:30, bliver det leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Rosefield ure

Sexede, stilfulde, elegante, og du kan nemt se tiden: Det må være de tidløse Rosefield ure. Du kan se, at der er lagt masser af kærlighed og viden ind i alle urene, hvilket har resulteret i elegante smykker. Som et ekstra plus er det muligt at skifte urremmene i læder. På denne måde kan du skabe dine egne favoritkombinationer, der passer til dit humør og dit klædeskab. Den elegante kollektion af Rosefield dameure er en fest for øjnene og passer til enhver kvinde.

Om mærket Rosefield

Rosefield er et hollandsk urmærke, der kombinerer minimalismen fra hollandsk design med den skønhed, der er typisk for designerne i New York. Dette resulterer i et moderne design med elegante, klassiske elementer. Urene er lavet på en traditionel måde med holdbare japanske urskiver og de bedste materialer.

Se også denne YouTube-video om Rosefield urene

Rosefield kollektionen

Den stilfulde kollektion af Rosefield ure kombinerer hollandsk design med New York-klasse, hvilket resulterer i tidløse men moderne smykker. Man bruger ikke kun disse Rosefield ure til at se, hvad klokken er. Man bruger dem også som tilbehør. Designerne bruger elegant mesh i rustfrit stål med et lag af guld, sølv eller rosenguld til at designe det elegante ure. Remmene er lavet af smidigt læder og fås i forskellige farver, der er lette at skifte. På den måde vil dit Rosefield ur altid passe til dit outfit.

Køb Rosefield ure online

De stilfulde dameure fra Rosefield kan selvfølgelig købes online hos Brandfield. Bestil uret til dig selv - eller en særlig kvinde i dit liv - på en hverdag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Du kan få Rosefield uret pakket ind i en luksuriøs gaveæske, så alt du skal gøre er at give det som en gave. Du kan nemt angive dette, når du bestiller. Gratis levering. Ombytning og returnering er muligt indtil 30 dage efter købet.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.