Ure

Hugo

hugo

Ure

Hugo

hugo

Ure

BOSS

boss

Brandfield er en officiel forhandler af ure fra Hugo Boss. Vores webshop sælger ure fra Hugo Boss til både mænd og kvinder. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit Boss-ur på en arbejdsdag før 23:30, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage!

Om Hugo Boss

Hugo Boss er et mærke til rigtige mænd. Mænd, der ved, hvordan man klæder sig, men som ikke er bange for at vise deres blødere side. Hugo Boss har dog også en dameserie. Med sexet og stilfuldt tøj og ikke mindst tilbehør. Hugo Boss-kollektionen af ure til både mænd og kvinder afspejler perfekt Hugo Boss' stil og karakter.

Folk antager ofte, at Hugo Boss er et amerikansk mærke, men det er ikke tilfældet. Brandet stammer fra byen Metzingen i Tyskland og er opkaldt efter grundlæggeren Hugo Boss. Brandet blev lanceret i 1923 og har en lang historie bag sig. Valentino Fashion Group opkøbte mærket i 1985 og introducerede forskellige serier til Hugo Boss-brandet, hver med sin egen individuelle karakter. Hugo Boss er en klassisk og samtidig moderne serie til mænd og kvinder og afspejler virkelig den æra, hvor Hugo Boss etablerede sig som brand. Hugo Boss-serien omfatter tøj, dufte, smykker og selvfølgelig ure, som fuldender dit look.

Urkollektionen fra Boss

Brandfields kollektion af Boss-ure er overvejende lavet af luksuriøse materialer såsom rustfrit stål og læder. Det er klassiske ure. Udover de klassiske Hugo Boss-ure har vi også dette mærkes sportsure til mænd, der ønsker mere af sit ur, såsom et kronometer. Disse er ofte i en anden farve, så uret er let at aflæse.

Køb et ur fra Hugo Boss online

Gør indtryk på dine venner med et cool og stilfuldt Boss-ur. Du kan købe flotte ure fra Hugo Boss i vores webshop. Hvis du bestiller dit ur på en arbejdsdag eller en søndag før 23:30 om aftenen, sender vi dit ur samme dag. Du kan til enhver tid returnere dit køb, forudsat at du gør dette inden for 30 dage efter købsdatoen. Der er mulighed for at betale senere uden yderligere omkostninger. Gratis levering.

To top