Violet Hamden ure

Fandt 31 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Violet Hamden ure Fandt 31 varer
  1. Køn
  2. Kollektion
  3. Ur display
  4. Æske diameter
  5. Skab farve
  6. Sagsmateriale
  7. Skab form
  8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 31 varer Vis produkter pr. side

Fandt 31 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Violet Hamden ure, Violet Hamden urremme og Violet Hamden smykker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Violet Hamden ur på en hverdag før 22:00, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Om mærket Violet Hamden

 

Vi tror på, at et ur skal bruges til mere end blot at vise tiden. Det gør dig mere opmærksom på, hvad du gør i netop dét øjeblik.

Bliv inspireret af alt omkring dig. Opdag de små ting, der sker omkring dig hver dag, de mennesker du møder, og de oplevelser du har. Den stille natur eller det travle byliv, både dag og nat. Det er en rejse, der aldrig ender.

Man kan ikke fange tiden. Vi tænker tilbage på en bestemt følelse, et minde eller en drøm. Vær opmærksom på det, når du står op, når du er hjemme, møder venner, kører på arbejde eller udforsker verden.

Vi vil gerne blive en del af dine minder, tanker og drømme. Når din rejse fortsætter, kan du gemme dem sikkert i din Violet Hamden-tidskapsel.

Få mere information om mærket på den officielle hjemmeside for Violet Hamden ure eller følg den inspirerende Violet Hamden Instagram-konto.

Violet Hamden ure på billedet

Vil du vide mere om Violet Hamden ure? Se mere om mærket i videoen nedenfor:

To top