Diesel ure

Fandt 42 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Diesel ure Fandt 42 varer
  1. Køn
  2. Kollektion
  3. Ur display
  4. Æske diameter
  5. Skab farve
  6. Sagsmateriale
  7. Skab form
  8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 42 varer Vis produkter pr. side

Fandt 42 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Diesel ure og Diesel smykker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dit Diesel ur på en hverdag før 22:00, bliver det leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Om Diesel

Diesel er et velkendt jeansmærke med sin egen unikke italienske stil. Og sidstnævnte er netop, hvad der gjorde mærket så populært hos mange unge mænd. Du vil gerne vise, at du er fan af Diesel ved hjælp af smukt tilbehør, såsom de seje, luksuriøse Diesel ure. Den nyeste kollektion af Diesel ure kan findes i vores webshop.

I 1978 kom et nyt denimmærke på markedet. Denne gang ikke fra Amerika, men fra Italien. Navnet var Diesel, og takket være det stilfulde design, komfortable tøj og smukke detaljer voksede mærket til et af verdens største livsstilsmærker. Udover jeans, sportstøj, dufte og smykker indeholder kollektionen også robuste Diesel ure, som er lige så stilfulde og sporty som mærkets jeans.

Diesel kollektionen

Udover elegante forretningsure finder du mange sporty Diesel ure i kollektionen. Fuldendt med flere kronometre. Kollektionen er hovedsageligt en legeplads for mænd, fordi der er mange herreure at vælge mellem. Det betyder ikke, at der ikke er Diesel ure i damekollektionen. Du kan også finde unisexure. Til Diesel urene bruges hovedsageligt luksuriøse og robuste materialer, der kan klare lidt knubs. Tænk på rustfrit stål og gummi af høj kvalitet. Selvfølgelig blev læder af høj kvalitet brugt til remmene til de stilfulde ure.

Ud over almindelige ure omfatter Diesel kollektionen også såkaldte smartwatches. Disse er ure med smarte funktioner og analytiske evner, som du kan forbinde til din telefon og analysere med en app. Disse ure er stadig i Diesels stil. Du kan næppe se, at de er fulde af tekniske gadgets! Se kollektionen med Diesel smartwatches her.

Køb Diesel ure online

Køb de nyeste Diesel ure online hos Brandfield. Bestil på hverdage og søndage før 22:00, og Diesel uret bliver leveret den næste hverdag. Gratis levering. Vil du give et Diesel ur som gave? Sig det til os, når du bestiller det, og vi lægger det i en smuk, luksuriøs gaveæske. Andre gode servicevilkår for Brandfield er, at du kan betale gratis efter leveringen, og at du altid kan returnere Diesel uret gratis indtil 30 dage efter købet.

Flere oplysninger om Diesel.

To top