Clutches

Fandt 69 varer Vis produkter pr. side
Fandt 69 varer Vis produkter pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tjek vores kollektion af clutches til damer her og shop efter den clutch, du leder efter, online. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil din clutch på en hverdag før 22:00, og den bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Ønsker du at overraske nogen med en clutch? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis clutchen ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

Se flere tasker: Clutches | Skuldertasker | Håndtasker | Rygsække | Shoppertasker | Computertasker | Crossbody-tasker | Alle tasker

Clutches

Clutches er ikke kun handy små tasker, du kan tage med, når du skal til fest. De er også det ideelle modetilbehør, som du kan lave din egen stil med. Du ser dem overalt, på den røde løber, i New York og Paris, og selvfølgelig i din garderobe. Disse er blikfanget blandt tasker!

Om clutches

Udtrykket "clutch" kommer fra "clutchtaske". Det er en lille, ofte aflang taske, der er designet, så du nemt kan holde den i hånden. Begrebet betyder derfor at "holde" på engelsk. Taskerne er beregnet som tilbehør til aftenbrug, og de havde oprindeligt ingen håndtag eller skulderrem. Tidligere havde de kun plads til det væsentlige, nemlig dine nøgler, læbestift, mascara og lidt småmønter. Så den bliver primært brugt til at få dig til at skille dig ud: i din hånd, hvis du ankommer til en begivenhed eller en galla, eller afslappet ved bordet under en middag. En clutch skal naturligvis matche din garderobe, og det er derfor ikke overraskende, at nutidens moderne damer (og for mange år siden) vil have en række modeller i deres samling.

Clutchkollektionen

Efter at have været ude af mode i et stykke tid har clutches oplevet en ægte genoplivning. De er uundværlige til fester, men du kan også bære dem med dit daglige look. I dag er håndtag og lange håndtag på taskerne helt moderne, og nye variationer er blevet udtænkt på den klassiske konvolutflap eller magnetspænde. Disse kompakte tasker er udstillingsgenstande i kollektioner med taske- og modemærker, og derfor har du et bredt udvalg; vil du vælge de raffinerede modeller med et strejf af retroelegance fra Ted Baker, foretrækker du at skille sig ud med en glamourøs model fra Paul's Boutique, eller leder du efter en eksklusiv luksuriøs aftentaske fra Guess? Vil du have en praktisk lille taske, men er tidløst design mere din stil? Vælg for eksempel de holdbare læderclutches fra MYOMY.

Køb clutches online

En clutch fra kendte designermærker kan selvfølgelig købes online hos Brandfield. Din yndlingsmodel kan hurtigt leveres til dig. Afgiv ordren på en hverdag eller en søndag før 22:00, og du vil modtage din clutch næste dag. Hvis du vil overraske nogen med den, kan vi også sørge for, at den bliver sendt i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering. Og hvis du stadig vil ombytte eller returnere købet, kan du altid gøre det indenfor 30 dage uden ekstra omkostninger.

To top