MYOMY tasker

Fandt 8 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er en officiel forhandler af MYOMY tasker og punge. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din MYOMY taske på en hverdag før 23:30, bliver den leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis taskerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem indenfor 30 dage gratis!

MYOMY tasker

Skønheden ved enkelthed: En MYOMY taske behøver ikke noget ekstra for at være speciel. Disse tasker har et så tidløst men gennemtænkt design, at de kan kombineres med alt. Og de er lavet ud fra fair trade-princippet. MYOMY tilbyder mere end bare en god taske!

Om MYOMY

MYOMY er et bevidst og bæredygtigt mode- og tilbehørsmærke, der vil have mode og en bedre verden til at gå hånd i hånd. I 2007 blev mærket grundlagt af den hollandske designer Marja Baas. Mærket blev især populært ved lanceringen af "My Paper Bag".

Denne berømte shoppingtaske fra designeren Ramon Middelkoop er inspireret af skønheden og enkelheden af en simpel papirpose. Det enkle design og ærlighedeb bag produktionen gjorde det til et sandt musthave, som straks blev kopieret i variationer og nye modeller.

Mærket er en fan af nyt design og inviterer ofte ukendte og velkendte talenter til at designe deres tasker. For eksempel har Hans Ubbink designet en serie til Aduu Mal kollektionen. Fremstillingen er fuldstændig bæredygtig; læderet kommer fra dyr, der har levet et godt liv, der bruges stoffer til produktionen, der er så lidt skadelige som muligt, og taskerne er håndlavede på fair trade-værksteder i Indien. Når du køber en taske fra MYOMY, bidrager du til en bedre verden.

MYOMY kollektionen

My Paper Bag er selvfølgelig central for MYOMY taskekollektionen. Denne shoppingtaske fås i forskellige typer og farver i læder og størrelser, og du kan vælge mellem korte eller lange håndtag. Det nyeste design er også udstyret med en skulderrem, så du kan bære den både som en håndtaske og skuldertaske. MYOMY har også andre taskeserier til både damer og herrer: MYOMY Black Bag, Classic, Aduu Mal, Philip og MYOMY Saddle Bag-serien. Og der finder du cool rygsække, elegante clutches og håndtasker og rummelige og praktiske shoppertasker. Vil du have endnu mere fra MYOMY? Tag et kig på MYOMY pungskollektionen.

Køb MYOMY tasker online

Hos Brandfield kan du nemt bestille disse MYOMY tasker online. Hvis du foretager dit køb på hverdage før 23:30, bliver din ordre leveret næste dag! Vil du overraske nogen med den? Vi kan gøre det til en smuk gave ved at lægge den i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering. Og hvis du foretrækker at betale efter leveringen, kan du gøre det helt uden ekstra omkostninger. Ønsker du at bytte din taske? Det kan du gøre gratis, hvis du gør det indenfor 30 dage efter købsdatoen.

Flere oplysninger om MYOMY.

Vil du gerne vide mere om filosofien bag dette mærke? Besøg www.myomydogoods.com.

To top