Skuldertasker

Fandt 626 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Skuldertasker Fandt 626 varer
 1. Køn
 2. Mærke
 3. Materiale
 4. Pris
 5. Sortiment
 6. Indre rum
 7. På lager
 8. Læder type
Luk
Fandt 626 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 626 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Se vores kollektion af skuldertasker til damer her, og køb den taske der passer til dig. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din skuldertaske på en hverdag før 22:00, bliver den leveret den næste dag. Gratis levering. Vil du overraske nogen med den nye taske? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis tasken ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

Se flere tasker: Clutches|Håndtasker | Rygsække | Shoppertasker | Computertasker | Crossbody-tasker | Alle tasker

Om skuldertasker

Skuldertasker ligner håndtasker, men er bare lidt mere praktiske. Med det lange håndtag kan du trække dem over skulderen og tage hvad som helst med dig. Leder du efter en dejlig stor lædertaske til din bærbare computer og dit papirarbejde? Eller vil du hellere gå efter en elegant model i trendy farver? Valget et dit!

En skuldertaske er den ideelle rejsepartner til skole, arbejde eller en dag med shopping. De er også fremragende modeartikler, der hjælper dig med at sætte prikken over i'et i din daglige garderobe. Det alsidige designermærker giver dig en masse inspiration med forskellige modeller og stilarter. Du får et uendeligt sortiment af klassiske modeller, der ligner ældre posttasker. Derudover kan du vælge mellem en bred vifte af praktiske og elegante casual tasker, og en række mærker har små skuldertasker i kollektionen, som du også kan bruge som en kompakt clutch.

Vores kollektion

En skuldertaske skal være meget smidig og behagelig at gå med. Komforten kommer altid i første række hos de mærker, der har skuldertasker i deres kollektion. De er ofte lavet af det fineste kvalitetslæder, de giver masser af plads og har låsbare rum, og skulderstroppene er normalt justerbare. Nogle modeller fås som forretningstasker eller computertasker, og ofte tilføjes et ekstra håndtag. En taske er selvfølgelig en udvidelse af din personlige stil.

Hvis du er på udkig efter enkelhed, men også et tidløst og cool look, så tjek de håndlavede læderkufferter og skuldertasker fra Fred de la Bretonière og Cowboysbag. Hvis du er fan af et mere løst boheme-look, så har NOOSA Amsterdams læderskuldertasker masser at byde på. Hvis du foretrækker en moderne taske, så tjek designertaskerne fra GUESS, eller vælg en af "luxury & glam"-taskerne fra Paul's Boutique.

Udover skuldertasker fra disse mærker finder du også følgende i vores kollektion:

Køb skuldertasker online

Du kan købe skuldertaskerne fra de største modemærker her hos Brandfield. Gratis levering. Bestil i dag (inden 22:00 på hverdage og søndage), og modtag din nye taske i morgen. Selvfølgelig kan du også sende den som gave, og så vil vi sørge for, at den sendes i en luksuriøs gaveæske. Vi tilbyder en gratis returservice, og du kan altid bytte din taske til en anden. Vi tilbyder forskellige betalingsmuligheder, herunder betaling efter levering via AfterPay.

To top