Burkely tasker

Fandt 189 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Burkely tasker Fandt 189 varer
 1. Køn
 2. Taske type
 3. Kollektion
 4. Farve
 5. Materiale
 6. Pris
 7. Sortiment
 8. Indre rum
 9. På lager
 10. Indhold
 11. Læder type
Luk
Fandt 189 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Fandt 189 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Burkely: Hver dag

Nutidens verden er hurtig, dynamisk og præstationsorienteret. Derfor tilbyder Burkely tasker, der gør livet lettere. Burkely tilbyder produkter til daglig brug, baseret på hollandsk design. Taskerne understøtter din travle dagligdag med enkelhed, funktionalitet og flotte varianter af læder. Burkely tasker passer til enhver situation, hver dag.

Dine minder og oplevelser er en vigtig del af, hvem du er. Det samme gælder for Burkely tasker. Læderet bliver mere smukt og personligt, når taskerne bruges. Din taskes udseende bliver formet af tiden og bliver dermed mere og mere personligt. Det er netop charmen ved en Burkely taske: I årenes løb har taskerne fået karakter.

Burkelys historie

Burkely blev grundlagt i 1988, men dens virkelige historie går tilbage til 1944. I det år blev "Horsten Lederwaren" grundlagt; det firma, der til sidst fødte Burkely.

Horsten Lederwaren har siden begyndelsen specialiseret sig i læder. Denne viden og ekspertise deles stadig dagligt og er også en del af Burkelys DNA. Alle tasker er fremstillet med den viden, der er opnået i årenes løb.

Fra hollandsk jord

Som en af de få i branchen fandt hele Burkelyproduktionen sted i Holland. Desværre kom dette til ophør i 1993, og produktionen blev flyttet til Fjernøsten: Indien, for at være præcis.

Ikke desto mindre starter det hele stadig på hollandsk jord. I Goirle bliver designet af de nye tasker skabt. Prøverne fremstilles derefter i Indien. Disse prøver er håndlavede.

Kollektionen

Den omfattende kollektion af Burkely tasker omfatter shoppingtasker, clutches, håndtasker, skuldertasker, punge og endda specielle computertasker. På denne måde vil du kunne finde en passende Burkely taske til enhver lejlighed. Alle tasker er lavet af det bedste læder og har det genkendelige Burkely touch: Moderne, stilfuld, funktionel og egnet til enhver lejlighed.

Køb din Burkely taske online

Brandfield er officiel forhandler af Burkely tasker og Burkely punge. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil din Burkely taske på en hverdag før 23:30, og den bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis tasken ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

To top