Ted Baker tasker

Fandt 52 varer Vis produkter pr. side
Fandt 52 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Ted Baker tasker, Ted Baker solbriller og Ted Baker punge. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din Ted Baker taske på en hverdag før 22:00, bliver den leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis tasken ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

Ted Baker tasker

Vil du have en designertaske i din samling, der er en lille smule anderledes? Så kan du ikke ignorere taskerne fra Ted Baker. Med slående prints, smukke pastel- og mintfarver, raffinerede detaljer og et smukt udseende er de et øjeblikkeligt hit. Men herrer kan også bruge de moderne arbejdstasker med smarte vintage-looks.

Om mærket Ted Baker

Ted Baker er et stilkoncept, som blev opfundet af Brit Ray Kelvin i 1988. Han startede med en række modebutikker (i første omgang til herrer) i Nottingham, Glasgow og Manchester, og mærket voksede hurtigt til et særprægeligt livsstilmærke til både herrer og damer.

Ted Baker er bare lidt mere dristig end andre mærker og har haft titlen "ikke et almindeligt designermærke" i årevis. Hans store opmærksomhed på stoffer, overraskende detaljer og specielle mønstre og motiver gør hans tilgang til mode ukonventionel.

Hans markedsføring er også usædvanlig. Han reagerer klogt på aktuelle begivenheder og ved altid, hvordan man indarbejder et strejf af humor i sine kampagner. Mærket er nu en global spiller inden for mode og har tilføjet briller, kosmetik, ure, sko og diverse tilbehør til sin kollektion.

Ted Baker taskekollektionen

Ted Bakers designs har en behagelig blanding af chic, retro og klassisk med et twist. Og det er ikke anderledes i hans kollektion af tasker. Dette mærke har sammensat en fin kollektion af stilfulde shoppingtasker, håndtasker, crossbody-tasker og selvfølgelig smukke clutches i trendy pastel- og retrofarver.

Mange modeller er dekoreret med slående geometriske print eller i skinnende lak med blomster, sommerfugle og selvfølgelig det umiskendelige Ted Baker-logo. Guldfarvede detaljer som spænder og lynlåse fuldender det luksuriøse look.

Denne film giver dig et godt indtryk af stilen af en Ted Baker taske:

Køb Ted Baker tasker online

Vil du bestille en Ted Baker taske online? Så kommer du lige til tiden hos Brandfield, fordi hvis du afgiver din ordre i vores webshop på hverdage eller søndage før 22:00, leverer vi ordren i morgen på den adresse, du har angivet. Hvis du vil give den som en gave, kan du angive det under bestillingsprocessen. Vi vil så sikre, at den leveres i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering. Hos os er det altid gratis at returnere eller ombytte dit køb, hvis du gør det indenfor 30 dage efter købsdatoen.

Flere oplysninger om Ted Baker.

Ted Baker-historien findes på www.tedbaker.com.

To top