Michael Kors ure

Fandt 94 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Michael Kors ure Fandt 94 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Ur display
 4. Æske diameter
 5. Skab farve
 6. Sagsmateriale
 7. Skab form
 8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 94 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Fandt 94 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Brandfield er officiel forhandler af ure fra Michael Kors, tasker fra Michael Kors, smykker fra Michael Kors og solbriller fra Michael Kors. Vores webshop sælger ure fra Michael Kors til både mænd og kvinder. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit ur fra Michael Kors på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage!

Michael Kors: Verdens mest kendte modedesigner lige nu

Fejr din kvindelighed med et fantastisk ur fra Michael Kors. Sexet, men mest af alt luksuriøst og stilfuldt. Michael Kors-kollektionen har et ur til enhver kvinde. Et Michael Kors-ur er lavet af rustfrit stål og læder, og det er et rigtigt blikfang, som du vil elske.

Michael Kors er en af de førende amerikanske modedesignere. Han fokuserer udelukkende på design til kvinder, da han elsker at hjælpe kvinder med at få det bedste frem i sig selv. Design fra Michael Kors er altid yderst sensuelt og smigrende, hvilket styrker dine stærke punkter. Du kan fuldende dit outfit med Michael Kors' luksuriøse ure, smykker eller solbriller.

Urkollektionen

I overensstemmelse med Michael Kors' filosofi består Michael Kors' urkollektion hovedsageligt af dameure. Hvert ur har et specielt anstrøg, der gør det velegnet til både forretnings- og fritidstøj. Selv om Michael Kors hovedsageligt designer til kvinder, har han også medtaget en række fantastiske ure til mænd i Michael Kors-kollektionen. Disse ure har samme detaljer og fremragende design som dameurene, men med en større urskive og forskellige funktioner.

Michael Kors-brandet handler ikke kun om et fantastisk design. Brandet følger med inden for den nyeste teknologiske udvikling, som indgår i kollektionerne. Smarture er også en del af Michael Kors' urkollektion. Et smartur er et ur med forskellige funktioner, som du kan forbinde til din smartphone.

Køb et Michael Kors-ur online

Det er nemt at købe et smukt Michael Kors-ur i vores webshop. Vi sender din pakke samme dag, hvis du bestiller før 22:00. Hvorfor ikke overraske din elskede med et helt særligt ur fra Michael Kors? Vi sender uret i en luksuriøs gaveindpakning. Gratis levering.

To top