Swarovski smykker

Fandt 315 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Swarovski smykker Fandt 315 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Type
 4. Farve
 5. Materiale
 6. Nikkelfri
 7. Stenmateriale
 8. Ring størrelse
 9. Pris
 10. Udvalg
Luk
Fandt 315 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 315 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Brandfield er en officiel forhandler af smykker fra Swarovski, ure fra Swarovski og solbriller fra Swarovski. Vi sælger også smykker fra mærket Lola and Grace fra Swarovski. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Dine Swarovski-smykker bliver leveret næste dag, hvis du bestiller på en arbejdsdag før 22:00. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere smykket inden for 30 dage helt gratis!

Om Swarovski

Hvis du tænker på Swarovski, er det første, der springer i tankerne, de smukke Swarovski-smykker besat med Swarovski-krystaller. Krystallerne ser godt ud med stort set alt, hvad du vælger at tage på: fra din elegante aftenkjole til et par skinny jeans, sneakers og en t-shirt. Det store udvalg af smykker fra Swarovski betyder, at det er nemt at vælge det rette tilbehør til ethvert outfit og enhver lejlighed.

Swarovski er blevet et kendt navn i smykkeindustrien, og det er blevet svært at forestille sig modeverdenen uden det. Virksomheden har en lang historie. Virksomheden blev grundlagt i 1895 af Daniel Swarovski, søn af en glasskærer, der også var en sand håndværker. Han begyndte ved at lave små krystalfigurer. Takket være mere avancerede slibemaskiner besluttede han senere at føje krystaller til smykker såsom ringe og armbånd. I dag bruges Swarovski-krystaller af alle, både af forskellige brands samt Swarovskis eget mærke, som har svanen som varemærke. Fra Swarovski-smykker til figurer og fra boligudsmykning til Swarovski-ure: Luksus starter med Swarovski

Swarovskis kollektion

Selvfølgelig er Swarovskis smykkekollektion besat med de smukkeste Swarovski-krystaller. Rustfrit stål, tekstil og læder af høj kvalitet med masser af glitrende krystaller i forskellige farver. Damekollektionen består af en række øreringe, armbånd, halskæder og ringe med Swarovski-krystaller, nogle gange kombineret med perler for et meget luksuriøst look.

Swarovski laver også smykker til mænd. Til herrerne har vi stilfulde og enkle halskæder med sorte kors eller et kranie og robuste læderarmbånd med sorte krystaller. For et robust, men alligevel sporty og sexet look.

 

Køb smykker fra Swarovski online

I vores webshop kan du selvfølgelig vælge mellem de smukkeste, mest elegante og fantastiske smykker fra Swarovski. Kan du slet ikke vente med at få dit smykke? Hvis du bestiller dine smykker på en arbejdsdag eller en søndag før 22:00, sender vi varen samme dag. Er Swarovski-smykket til en særlig person i dit liv? Vi kan sende varen i en luksuriøs gaveindpakning. Gratis levering. Ombytning eller returnering? Det er muligt, men sørg for at returnere varen inden for 30 dage fra købsdatoen.

To top