Guess bælter

Fandt 13 varer Vis produkter pr. side
Fandt 13 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Guess bælter, Guess tasker, Guess punge, Guess ure, Guess smykker, Guess solbriller, Guess hovedbekædning og Guess halstørklæder. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Guess bælte på en hverdag før 22:00, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis bæltet ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Guess: Bælter med et stilfuldt design

Guess har været en integreret del af modeverdenen siden anden halvdel af 1980'erne. Fra jeans til tilbehør som bælter af perfekt kvalitet; Guess designer og laver dem.

Den amerikanske virksomhed har nu butikker over hele verden. Vi er stolte af at være en officiel forhandler af dette ambitiøse mærke, der overrasker hver eneste sæson.

Historien bag Guess

I 1981 lavede Georges Marciano de første designs til jeans i en ny stil. Farverne var lettere, og de anvendte materialer var glattere og blødere end nogensinde før. Guess mærket blev en kendsgerning. George gjorde (sammen med sine brødre) sine kollektioner af jeans, andet tøj og tilbehør til en verdensomspændende succes.

Delvist på grund af brugen af reklamekampagner med berømtheder, som Claudia Schiffer, formår mærket altid at nå ud til et nyt publikum.

Særlige egenskaber ved Guess bælterne

Guess laver en meget bred kollektion af bælter til herrer og damer. I Guess Kids kollektionen finder du også bælter til børn. Guess-logoet bruges altid i bælternes design. I vores alsidige kollektion finder du de mest populære produkter fra dette mærke.

Tænk på læderbælter af høj kvalitet med et solidt spænde eller et klassisk sort bælte til et formelt forretningsoutfit. Materialerne vælges med stor omhu, og stoffet og læderremmen holder i årevis. Specielt syningerne og spænderne får meget omhu og opmærksomhed fra teamet af designere bag dette mærke.

Køb Guess bælter online

Har du brug for et nyt bælte, du kan stole på? Oplev den meget brede kollektion af bælter fra et innovativt modemærke. Vi sender dit bælte gratis, og ombytning eller returnering er ikke noget problem.

To top