Shoppertasker

Fandt 268 varer Vis produkter pr. side
Filtrering
Fandt 268 varer Vis produkter pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fandt 268 varer Vis produkter pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Se vores kollektion af shoppingtasker til damer her, og køb den taske du leder efter online. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din shoppingtaske på en hverdag før 22:00, bliver den leveret den næste dag. Ønsker du at Gratis levering. overraske nogen med en shoppingtaske? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis shoppingtasken ikke falder i din smag, kan du returnere den til os indenfor 30 dage gratis!

Se flere tasker: Clutches | Skuldertasker | Håndtasker | Rygsække | Computertasker | Crossbody-tasker | Alle tasker

Shoppingtasker

Navnet siger det hele. I en shoppingtaske er der selvfølgelig plads til meget. Rigtig meget. Og de passer perfekt ind i nutidens trends. Med iøjnefaldende designs, moderne prints og fantastiske farver er det ligesom smukke indkøbsposer. Og du kan både tage dem med på arbejde eller en tur i byen som en erstatning for din håndtaske.

Om shoppingtasker

Shoppingtasker er faktisk den grundlæggende model af alle tasker i al sin enkelhed; intet mere og intet mindre end en rummelig taske med to håndtag. Denne moderne designertaske ligner måske nok en luksusvariant af plastikposen eller papirposen (se også MY PAPER BAG-shoppingtasker fra MYOMY ), men dens oprindelse ser ud til at gå helt tilbage til midten af det tyvende århundrede. Historien siger, at der for den moderne model af shoppingtasken eller toten (den engelske betegnelse) var en robust sømandstaske fra mærket L.L. Bean fra 1944. Man kunne nemt bære en masse bagage i denne robuste lærredstaske, og den enkle model blev meget populær. I 60'erne og 70'erne blev en tote ikke kun set som en praktisk taske, men også som en udvidelse af ens personlige stil. Modellen endte i stigende grad i taskeserierne fra de kendte modehuse.

Kollektionen af shoppingtasker

Med en shoppingtaske kan du tage alle dine ting med dig uden at tænke på dem. De kan også nemt rumme et par dagligvarer, nogle magasiner, din bærbare computer og et par bøger. De fungerer også fint som en rejsetaske. Du kan selvfølgelig finde en model og et design, der passer perfekt til din egen stil. Hvis du kan lide det smarte og moderne, kan du selvfølgelig se på farverige totes i taskekollektionen fra Paul's Boutique, du kan finde en luksuriøs taske hos Ted Baker, eller du kan vælge en glamourøs designershoppingtaske fra Guess. Hvis du leder efter en robust shoppingtaske i læder, så tjek den unikke kollektion fra Noosa Amsterdam, eller find din favorit blandt de moderne og klassiske designs fra Shabbies og Fred de la Bretonière.

Køb shoppingtasker online

Med vores fremragende service er det nemt hurtigt at få fat i din yndlingsshoppingtaske. Træf dit valg og bestil din taske inden 22:00 (på hverdage), og så vil tasken blive leveret til dig den næste dag. Er det en overraskelse? Så kan du krydse denne boks af under bestillingsprocessen, hvorefter vi sørger for, at shoppingtasken leveres i en luksuriøs indpakning. Det er også muligt at betale for din bestilling efter leveringen via AfterPay uden ekstra omkostninger. Gratis levering. Returnering og ombytning er selvfølgelig gratis, hvis det sker inden for 30 dage efter købsdatoen.

Flere oplysninger om shoppingtasker.

Historien bag denne taskemodel og toten kan findes på: en.wikipedia.org/wiki/Tote_bag

To top