Seiko ure

Fandt 54 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Seiko ure Fandt 54 varer
  1. Køn
  2. Kollektion
  3. Ur display
  4. Æske diameter
  5. Skab farve
  6. Sagsmateriale
  7. Skab form
  8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 54 varer Vis produkter pr. side

Fandt 54 varer Vis produkter pr. side

Seiko: altid et skridt foran resten

Seikos historie begyndte i 1881, da Kintaro Hattori åbnede et urværksted i midten af Tokyo i en alder af 21 år. Inden for et par år voksede virksomheden ud af sine beskedne lokaler, og den første fabrik blev åbnet i 1892. Denne fabrik reparerede ikke bare ure, men producerede dem også.

Slutningen eller kun begyndelsen?

Virksomheden blomstrede dog desværre ikke i ret lang tid. Den hidtil usete vækst stoppede brat efter det store jordskælv i Kanto i 1923, som ødelagde alt på sin vej. Ca. 1500 ure overlevede ikke denne katastrofe.

Men Kintaro nægtede at give op. Han lovede at erstatte alle de ødelagte ure, og det varede ikke længe, før han gik i gang. Hans forpligtelse til at lægge handling bag sine ord betød, at virksomheden vandt offentlighedens hjerter. Inden for et år efter denne katastrofe producerede virksomheden et nyt ur baseret på en prototype, som havde overlevet jordskælvet. Dette ur blev virksomhedens flagskib og fik derfor navnet Seiko (i Japan betyder Seiko "udsøgt" eller "succes").

Virksomheden fortsatte med at vokse og udvide i hele Japan. I begyndelsen af 1960'erne vandt de mekaniske armbåndsure fra Seiko alle kronometerkonkurrencerne i Japan, og det blev besluttet at lancere mærket over hele verden.

Seiko-kollektionen

Seiko-ure er innovative, moderne og altid stilfulde med et tidløst, klassisk look. Luksusmaterialer som læder, titanium og rustfrit stål er grundlaget for de mest fantastiske design, fra almindelige til sofistikerede og sporty. Seiko-kollektionen omfatter også Astron, Presage, Premier og Prospex-ure.

Køb ure fra Seiko online

Brandfield er en officiel forhandler af ure fra Seiko. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice.

Hvis du bestiller på en arbejdsdag før 22:00 om aftenen, sender vi dit ur samme dag. Hvis du gerne vil give uret som gave, bedes du angive det, når du bestiller uret. Uret vil blive afsendt lige så hurtigt, men i en luksuriøs gaveindpakning. Gratis levering. Hvis det er nødvendigt, kan du bytte eller returnere varen, hvis du sender den til os inden for 30 dage efter købsdatoen.

To top