SUMMER SALE UP TO 60% | SHOP NOW
OPLYSNINGER OM

Returneringer

Det er muligt at returnere produkter inden for 30 dage efter modtagelsen. Vi vil forklare vores returpolitik i et par trin Du finder dem på denne side.

Sådan returnerer du et produkt

 1. Gå til https://www.returnering.dk/brandfield og følg instruktionerne, så får du en returetiket.
 2. Pak produktet i en forsvarlig emballage, sørg for at produktet er godt beskyttet og ikke kan glide rundt i pakken for at undgå beskadigelse under transport.
 3. Glem ikke at medtage returformularen, som du modtager via e-mail. Ellers er der en god chance for, at din returbehandling bliver forsinket.
 4. Når du afleverer din returpakke, modtager du et bevis for forsendelsen. Opbevar denne pakkekvittering et sikkert sted. Uden bevis for forsendelse kan vi ikke holdes ansvarlige for manglende varer under en returforsendelse.

Bemærk: Du skal selv betale for at sende pakken tilbage.

Når vi har modtaget din returpakke

Inden for 10 arbejdsdage efter at have modtaget din returpakke, sender vi dig en mail med bekræftelse på, at vi har modtaget pakken. Hvis den bliver leveret i weekenden, modtager du en bekræftelsen på den følgende arbejdsdag.

Når vi har modtaget din pakke, vil vi kontrollere, om produkterne er modtaget i god stand og kan videresælges. Vi opkræver ekstraomkostninger, hvis varerne er slidte og som følge heraf beskadigede eller ufuldstændige.

Afslutning

Så snart vi har modtaget varen, overfører vi købsbeløbet til din konto inden for 14 arbejdsdagedage.

Refunderingen sker via samme betalingsmetode, som du valgte til din bestilling.

RETURBETINGELSER

 • Angiv altid dit ordrenummer.
 • Varer kan returneres inden for 30 dage, efter ordren er modtaget.
 • Produktet er ikke beskadiget og har ingen tegn på slid.
 • Produktet skal pakkes i den originale emballage med det medfølgende tilbehør, garantikort og instruktioner.
 • Æsken kan åbnes, så du kan se og prøve varen, ligesom du også kan gøre i vores butikker. Etiketter, klistermærker, kort og beskyttelsesplast må ikke fjernes, og urremme må ikke justeres.
 • Hvis du afgiver en ordre, der er delvist eller fuldt betalt med vores gavekort og/eller modecheck, vil beløbet blive ført tilbage til dit gavekort og/eller din modecheck som kredit.

Vi kan ikke behandle returneringer fuldt ud i følgende tilfælde:

 • Returneringen inkluderer ikke de særlige tilbud, du modtog med din ordre.
 • Brandfield-gaveindpakningen kan ikke returneres, og omkostningerne til dette refunderes ikke.
 • Hvis det returnerede produkt er beskadiget, men kan repareres, vil vi kontakte dig om, hvordan vi håndterer dette. I dette tilfælde kan der blive opkrævet ekstra omkostninger.
 • Hvis det returnerede produkt er beskadiget og/eller viser tegn på slid og ikke kan repareres, vil vi kontakte dig og returnere produktet.

Har du flere spørgsmål?

Kontakt vores kundeserviceafdeling.

Sprog