OPLYSNINGER OM

Returneringer

Det er muligt at returnere produkter inden for 30 dage efter modtagelsen. Vi vil forklare vores returpolitik i et par trin Du finder dem på denne side.

Ønsker du at returnere dine produkter med det samme? Download returformularen:

Download returformular

Sådan returnerer du et produkt

Trin 1: Informér os

Du skal informere os om din returnering. Dette kan du gøre ved at sende os en e-mail, men den nemmeste og hurtigste måde er at tilføje vores returformular til din pakke.

Mulighed 1 - Returformular: Download vores returformular, udskriv den og udfyld alle felterne. Læg vores returformular i din pakke og glem ikke at medtage dit ordrenummer!

Download returformular

Mulighed 2 - E-mail: Send en e-mail til kundeservice@brandfield.dk med: dit navn og din adresse, ordrenummer og varenummer på de returnerede produkter.

 

Trin 2: Returner din pakke

Kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af produktet/produkterne. Produkterne skal pakkes ind, og returformularen skal vedlægges i pakken. Sørg for, at produktet/produkterne er beskyttede og ikke kan beskadiges! Det sidste trin er at sende produktet/produkterne tilbage til os via dit lokale postkontor.

 

Returadresse

Pakken kan sendes til:

Brandfield
Postbus 5165 
9700 GD GRONINGEN
Holland

Når vi har modtaget din returpakke

Inden for 5 arbejdsdage efter at have modtaget din returpakke, sender vi dig en mail med bekræftelse på, at vi har modtaget pakken. Hvis den bliver leveret i weekenden, modtager du en bekræftelsen på den følgende arbejdsdag.

Når vi har modtaget din pakke, vil vi kontrollere, om produkterne er modtaget i god stand og kan videresælges. Vi opkræver ekstraomkostninger, hvis varerne er slidte og som følge heraf beskadigede eller ufuldstændige.

Afslutning

Så snart vi har modtaget varen, overfører vi købsbeløbet til din konto inden for 14 dage.

Refunderingen sker via samme betalingsmetode, som du valgte til din bestilling.

Har du flere spørgsmål?

Kontakt vores kundeserviceafdeling.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.