OPLYSNINGER OM

Returneringer

Det er muligt at returnere produkter inden for 30 dage efter modtagelsen. Vi vil forklare vores returpolitik i et par trin Du finder dem på denne side.

Ønsker du at returnere dine produkter med det samme? Download returformularen:

Download returformular

Sådan returnerer du et produkt

Trin 1: Informér os

Du skal informere os om din returnering. Dette kan du gøre ved at sende os en e-mail, men den nemmeste og hurtigste måde er at tilføje vores returformular til din pakke.

Mulighed 1 - Returformular: Download vores returformular, udskriv den og udfyld alle felterne. Læg vores returformular i din pakke og glem ikke at medtage dit ordrenummer!

Download returformular

Mulighed 2 - E-mail: Send en e-mail til kundeservice@brandfield.dk med: dit navn og din adresse, ordrenummer og varenummer på de returnerede produkter.

 

Trin 2: Returner din pakke

Kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af produktet/produkterne. Produkterne skal pakkes ind, og returformularen skal vedlægges i pakken. Sørg for, at produktet/produkterne er beskyttede og ikke kan beskadiges! Det sidste trin er at sende produktet/produkterne tilbage til os via dit lokale postkontor.

 

Returadresse

Pakken kan sendes til:

Brandfield
Bornholmstraat 86
9723 AZ Groningen
Holland

Når vi har modtaget din returpakke

Inden for 5 arbejdsdage efter at have modtaget din returpakke, sender vi dig en mail med bekræftelse på, at vi har modtaget pakken. Hvis den bliver leveret i weekenden, modtager du en bekræftelsen på den følgende arbejdsdag.

Når vi har modtaget din pakke, vil vi kontrollere, om produkterne er modtaget i god stand og kan videresælges. Vi opkræver ekstraomkostninger, hvis varerne er slidte og som følge heraf beskadigede eller ufuldstændige.

Afslutning

Så snart vi har modtaget varen, overfører vi købsbeløbet til din konto inden for 14 dage.

Refunderingen sker via samme betalingsmetode, som du valgte til din bestilling.

RETURBETINGELSER

  • Angiv altid dit ordrenummer.
  • Varer kan returneres inden for 30 dage, efter ordren er modtaget.
  • Produktet er ikke beskadiget og har ingen tegn på slid.
  • Produktet skal pakkes i den originale emballage med det medfølgende tilbehør, garantikort og instruktioner.
  • Æsken kan åbnes, så du kan se og prøve varen, ligesom du også kan gøre i vores butikker. Etiketter, klistermærker, kort og beskyttelsesplast må ikke fjernes, og urremme må ikke justeres.
  • Hvis du afgiver en ordre, der er delvist eller fuldt betalt med vores gavekort og/eller modecheck, vil beløbet blive ført tilbage til dit gavekort og/eller din modecheck som kredit.

Vi kan ikke behandle returneringer fuldt ud i følgende tilfælde:

  • Returneringen inkluderer ikke de særlige tilbud, du modtog med din ordre.
  • Brandfield-gaveindpakningen kan ikke returneres, og omkostningerne til dette refunderes ikke.
  • Hvis det returnerede produkt er beskadiget, men kan repareres, vil vi kontakte dig om, hvordan vi håndterer dette. I dette tilfælde kan der blive opkrævet ekstra omkostninger.
  • Hvis det returnerede produkt er beskadiget og/eller viser tegn på slid og ikke kan repareres, vil vi kontakte dig og returnere produktet.

Har du flere spørgsmål?

Kontakt vores kundeserviceafdeling.

To top