GUESS tasker

Fandt 317 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
GUESS tasker Fandt 317 varer
 1. Køn
 2. Taske type
 3. Kollektion
 4. Materiale
 5. Pris
 6. Sortiment
 7. Indre rum
 8. På lager
 9. Læder type
Luk
Fandt 317 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 317 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Brandfield er officiel forhandler af tasker fra GUESS, ure fra GUESS, smykker fra GUESS, solbriller fra GUESS, punge fra GUESS, headwear fra GUESS, halstorklæder fra GUESS og bælter fra GUESS. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit ur på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere tasken inden for 30 dage!

Tasker fra GUESS

Du kan genkende en taske fra GUESS på en kilometers afstand. Disse fantastiske tasker skiller sig ud på grund af deres unikke, trendy design, dekorative detaljer og deres umiskendelige internationale stil. Hvis du kan lide glamour, er disse tasker noget for dig!

Om GUESS

GUESS er et amerikansk mode- og livsstilsmærke med fransk oprindelse. Mærket blev grundlagt i 80'erne af de fire Marciano-brødre fra Marseille, som besluttede sig for at prøve lykken i USA. De åbnede en butik i Beverly Hills og lancerede en ny type jeans, der skabte en storm: "stonewashed" slim fit-jeans. Supermodeller og intelligent "product placement" (som i hitfilmen "Tilbage til fremtiden") sikrede, at disse jeans blev enormt populære. Dette banede vejen for GUESS' enorme succes som et internationalt modemærke. De lancerede de første designerjeans, udvidede deres produktserier med ure og smykker, efterfulgt af tasker, børnetøj og forskellige livsstilsartikler og tilbehør.

GUESS-kollektionen

GUESS-tasker er en sand fornøjelse at se på. Uanset om du er på udkig efter en elegant shoppertasker, en klassisk clutch eller foretrækker en flot håndtaske, skuldertaske eller stroptaske, er hver GUESS-taske lige så elegant, betagende og stilfuld, som du ville forvente af dette mærke. Disse tasker fuldender dit look både på arbejde og i fritiden. Disse kvalitetstasker har en flot finish, er foret med stof i en række smukke farver og har alle de lommer og rum, som en kvinde kunne have brug for; til din mobil, taske, laptop og makeup. Hvis GUESS er det perfekte mærke for dig, så glem ikke at tjekke GUESS' ure, smykker og solbriller.

Køb tasker fra GUESS online

Bestil i dag før 22:00. Hvis du bestiller på en arbejdsdag eller en søndag, sender vi varen samme dag. Angiv venligst på din ordre, om vi skal sende varen i en luksuriøs gaveindpakning. Gratis levering. Du kan bytte eller returnere dit køb inden for 30 dage fra købsdatoen.

To top