OOZOO ure

Fandt 150 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
OOZOO ure Fandt 150 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Ur display
 4. Æske diameter
 5. Skab farve
 6. Sagsmateriale
 7. Skab form
 8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 150 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Fandt 150 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Brandfield er en officiel forhandler af OOZOO ure. I vores kollektion af OOZOO ure finder du det største udvalg af OOZOO dameure, OOZOO herreure og OOZOO børneure. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit OOZOO ur på en hverdag eller en søndag før 22:00, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger.

Alle OOZOO ure leveres helt uden undtagelserne i en smuk gaveæske ganske gratis. I kombination med denne gaveæske får du hurtigt en stilfuld og overkommelig gave med et OOZOO ur. Klar til at give væk eller til at pakke ud!

Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Om OOZOO ure

OOZOO står for trendy modetilbehør. Ikke mere og ikke mindre. Det er et af de mest berømte mærker, hvis ikke det mest berømte mærke, i Holland.

Mærkets styrke er, at designene er så gode, at de ikke følger de seneste trends, men snarere skaber dem. Et bredt publikum føler sig tiltrukket af det enkle, men spændende design af OOZOO urene.

I 2001 lancerede mærket sin første kollektion på markedet. Den blev hurtigt en succes, og det er den stadig i dag.

Kollektionen af OOZOO ure

OOZOO kollektionen er kendetegnet ved forskellige serier. Til enhver stil og alder findes der et passende OOZOO ur i den store kollektion, der indeholder hundredvis af forskellige modeller og designs. Urserien fra OOZOO kan findes i Brandfields webshop via disse links:

 • OOZOO Timepieces
 • OOZOO Vintage
 • OOZOO Junior

OOZOO står også for kvalitet. Gratis levering. Det betyder selvfølgelig ikke, at du kan forvente kvaliteten af et Swiss Made ur.

Prisen hos Brandfield er en stor fordel. OOZOO ure varierer i priser fra € 29,95 til € 59,95, hvilket gør det muligt at skifte ure regelmæssigt. Så du kan finde et matchende armbåndsur til hvert outfit. Vi elsker det!

OOZOO udgiver fire gange om året nye modeller, der tilføjes til kollektionen, i modsætning til mange mærker, der frigiver to par nye ure. Hvert år tilføjes der mere end 600 nye OOZOO ure!

Der er rigeligt at vælge imellem!

Køb OOZOO ure online

Vil du købe et OOZOO ur online? Så bestil et hos Brandfield og få den bedst mulige service. Hos os kan du bestille indtil 22:00 på en hverdag, og så vil det blive leveret til dit hjem næste dag.

Gratis levering. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det gratis hos Brandfield.

Vil du gerne se OOZOO uret først og først betale bagefter? Intet problem, for vi tilbyder AfterPay som betalingsmetode. Betaling efter levering uden ekstra omkostninger ved hjælp af en digital faktura eller en direkte debitering.

Flere oplysninger om OOZOO.

Besøg den officielle OOZOO hjemmeside, hvis du vil lære mere om mærket.

To top