SUMMER SALE UP TO 60% | SHOP NOW

Ray-Ban solbriller

Filtre
Vis som Gitter Liste

1 Item Found

pr. side
Faldende orden
Luk
Filtrer
Køn
Produkt
Pris
Materiale
Model solbriller
Farve på linse
Linse type
Produktsortiment
Type linse
Faldende orden

1 Item Found

pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Ray-Ban solbriller. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. I vores online-butik finder du Ray-Ban solbriller  til herrer   og damer. Bestil dine Ray-Ban solbriller på en hverdag før 23:00, og de vil blive leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis solbrillerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem gratis indenfor 30 dage!

Ray-Ban: Innovation og nostalgi

Ray-Ban er et amerikansk mærke, der sælger solbriller til både herrer og damer. I dag tilbyder Ray-Ban også stel til almindelige briller. Ray-Ban startede i 1937 som et firma grundlagt af Bausch & Lomb, der i dag hovedsageligt er kendt som leverandør af synskorrigerende produkter som kontaktlinser. Mærket udviklede de sande klassikere inden for solbriller: Aviator-solbrillerne (pilot) og Wayfarer modellerne.

I 1999 solgte Bausch & Lomb virksomheden til den italienske designkoncern Luxottica. I dag er Ray-Ban solbriller stadig toppen for dem, der leder efter solbriller, der ser perfekte ud, understreger ens eget individuelle look og beskytter mod solen. Som du ville forvente af et topmærke, får du selvfølgelig garanti på dine Ray-Ban solbriller. Hvis du passer på dine ægte Ray-Ban solbriller, holder de hele livet.

Historien bag Ray-Ban solbriller

Ray-Bans rødder begyndte i år 1920, da nye fly gjorde det muligt for folk at flyve højere og længere end tidligere. Piloterne fra det amerikanske luftvåben begyndte at klage over hovedpine og højdesyge, fordi de blev blændet af solen.

Efter anmodning fra US Army Air Corps i 1929 begyndte Bausch & Lomb i New York at udvikle en ny type briller. Særlige briller til piloter i hæren, som ville stoppe klagerne over hovedpine og kvalme på grund af solen.

Syv år senere, i 1936, udviklede Bausch & Lomb en ny type solbriller. Solbriller med plaststel og grønne glas, der kunne stoppe solens lys uden at gå på kompromis med piloternes syn. Dette var den første version af Aviator.

Et år senere, i 1937, blev den nye model tilpasset og omdesignet. Stellet var lavet af metal. Bausch & Lomb registrerede patenterne for modellen, og brillerne fik navnetRay-Ban Aviator.

Brillerne blev den succes, de stadig er i dag. I de efterfølgende år introducerede mærket nye modeller til markedet og investerede tid og penge i den videre udvikling af brillerne. Blandt andet glas med en farvegradient.

År senere, i 1952, kom den næste succesfulde model på markedet, som nu er en af klassikerne fra mærket: Ray-Ban Wayfarer, som var meget populær blandt Hollywood-filmstjernerne og også blev populær i offentligheden.

I 60'erne, 70'erne og 80'erne var der ingen nye udviklinger af betydning. Det nu stabile mærke blev mere og mere populært uden virkelig at gøre noget. Det faktum, at Ray-Ban kunne ses i flere og flere film, bidrog til populariteten.

1990'erne blev præget af en stigende konkurrence. Markedsforholdene for mærket blev stadig vanskeligere, hvilket i sidste ende førte til, at Bausch & Lomb solgte Ray-Ban til det italienske brillefirma Luxottica. Prisen: $ 640.000.000.

Popularitet blandt berømtheder

Ray-Bans popularitet skyldes primært, at mange berømtheder (herunder mange filmstjerner) har brugt solbrillerne. Berømtheder, der har bidraget til Ray-Ban solbrillernes succes, er:

 • James Dean
 • Peter Fonda
 • Harry Callahan
 • Tom Cruise
 • Brooke Shields
 • Drew Barrymore
 • Don Johnson
 • Jude Law
 • Slash (guitarist)

Innovation

Ray-Ban står for innovation. Dette mærke krediteres med udviklingen af briller og især forskellige typer glas, der blokerer for UV-stråling. De mest velkendte glas, Ray-Ban har udviklet, er:

 • B-15 XLT-glas
 • G-15 XLT-glas
 • Polariserede glas
 • Fotokromiske glas
 • Farvetonede glas
 • Ambermatiske glas

Mærkets betydning

Som forklaret ovenfor blev de første briller specielt lavet til de amerikanske piloter for at modvirke blændinger fra solen. Mærkets navn er afledt af dette. "Ray" står for stråle, og "Ban" står for forbud. Med andre ord: Forbud mod stråler, og det er præcis dét, brillerne er designet til.

I dag har mærket en moderne filosofi, som ethvert andet større mærke. Budskabet, som Ray-Ban ønsker at formidle, er: Lad være med at gemme dig! Tænk på dig selv, for den mest fashionable ting, du kan være, er dig selv. Og Ray-Ban solbriller hjælper dig med dette ...

Brandfields Ray-Ban kollektion

Hos Brandfield er vi stolte over at være forhandler af Ray-Ban solbriller! Det betyder selvfølgelig også, at vi tilbyder både herre- og damemodeller i vores webshop. Ud over Ray-Ban solbriller i de mest almindelige materialer og farver (plast og metal, sort eller sølv eller guld) har vi endda jeansfarvede Ray-Ban solbriller! Går du efter et par polariserede Ray-Ban solbriller? Eller foretrækker du pink glas? Det hele er muligt hos Brandfield!

Ray-Ban solbrillerne er opdelt i serier. Navnene på disse serier er også navnene på de forskellige Ray-Ban modeller. I Brandfield-butikken kan du købe Ray-Ban solbriller fra følgende kollektioner:

 • Ray-Ban Aviator - RB3025
 • Ray-Ban Wayfarer - RB2140
 • Ray-Ban New Wayfarer - RB2132
 • Ray-Ban Justin - RB4165
 • Ray-Ban Cockpit - RB3362

Køb Ray-Ban solbriller online

Brandfield er officiel forhandler af Ray-Ban solbriller. Det betyder, at du kan købe Ray-Ban solbriller sikkert online til en konkurrencedygtig pris. Du får altid garanti og den samme service som fra en butik på gaden. Vi sender også dine briller gratis, så du kan sidde på terrassen med dine Ray-Ban og bestille to ekstra drinks! Sejt, ikke? Og i øvrigt vil dine Ray-Ban solbriller blive leveret den næste dag, hvis du bestiller på en hverdag før 23:00. Hvad venter du på?

Tag et kig på den omfattende kollektion af Ray-Ban solbriller og køb dine favoritter hos Brandfield. Du vælger kvalitet, og vi leverer dine produkter med omhu og tilbyder dig den bedste service.

Få mere at vide om Ray-Ban

Vil du vide mere om Ray-Ban solbriller? På denne side kan du læse mere om Ray-Bans historie.

Brugte kilder:
Wikipedia : http://en.wikipedia.org/wiki/Ray-Ban

Se også andre populære solbrillemærker

Sprog