Pulsar ure

Filtrering

Filtering

Luk
Pulsar ure
Luk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er officiel forhandler af Pulsar ure. I vores online-butik finder du Pulsar ure til herrer og damer. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Pulsar ur på en hverdag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Om Pulsar

Ungt, sporty, elegant og raffineret. Pulsar ure har det hele. Luksusmaterialer som titanium, rustfrit stål og kvalitetslæder danner grundlaget for hvert ur. Sammen med et specielt design har Pulsar designet en unik kollektion af ure til herrer og damer, som du kan bære ved enhver lejlighed.

Pulsar er et mærke designet af Seiko. Pulsar var det første digitale urmærke på verdensmarkedet, men nu hvor efterspørgslen efter analoge ure er steget igen, kan du også finde analoge Pulsar ure i kollektionen. Pulsar er også det første mærke til at bruge LED-teknologi til at belyse den digitale urskærm. Disse tekniske innovationer betyder, at Pulsar ure stadig er meget populære i dag.

Pulsar kollektionen

Kollektionen af Pulsar ure består af flere serier. Der er stadig digitale ure i kollektionen, men disse er i mindretal sammenlignet med den brede vifte af analoge Pulsar ure. Uanset hvilket ur du vælger, vil der blive taget hånd om det ned til mindste detalje. Kollektionen består af elegante, stilfulde, men helt sikkert også sporty herreure og sofistikerede, smykke-lignende dameure. Af farver kan du forvente sort, hvid, blå, guld, sølv og rosenguld (både herreure og dameure). Kombinationerne af farverne og det slanke design gør hvert ur til et smykke i sig selv.

Køb Pulsar ure online

Du kan købe disse og flere Pulsar ure i vores online-butik. Du behøver ikke at vente længe på dit stilfulde ur fra Brandfield. Afgiv din ordre på hverdage eller søndage før kl. 11, og du får uret allerede den næste dag. Gratis levering. Hvis uret mod forventing er ridset eller ikke opfylder dine forventninger, så er det ikke noget problem. Du kan altid ombytte eller returnere uret, forudsat at du gør det indenfor 30 dage efter købet af uret.

Flere oplysninger om Pulsar.

To top