Fossil smykker

Fandt 132 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Fossil smykker Fandt 132 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Type
 4. Farve
 5. Materiale
 6. Nikkelfri
 7. Stenmateriale
 8. Guld type
 9. Ring størrelse
 10. Pris
 11. Udvalg
Luk
Fandt 132 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Fandt 132 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Brandfield er officiel forhandler af Fossil smykker og Fossil ure. Vi tilbyder fremragende service på dit køb i vores webshop. Bestil dine Fossil smykker på en hverdag før 22:00, og de bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis smykkerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem indenfor 30 dage gratis!

Om Fossil smykker

Mærket Fossil har været aktivt siden 1984 som designer og producent af primært smykker og ure af høj kvalitet. Fossils design er præget af den kombinerede brug af traditionelle og moderne naturlige materialer. Fossil er et meget kendt mærke for et trendy og fashionabelt publikum. Den amerikanske virksomhed har været aktiv siden 1984. Fossil har gjort originale smykker af høj kvalitet populære hos et stort publikum. Kollektionen ændres fire gange om året, så de nye modeller finder altid vej til kunderne. Udover tilbehør sælger Fossil også tøj, solbriller, tasker, bælter og sko. Fossil er også ansvarlig for designet af ure, der sælges i partnerskaber med store modehuse som Armani, Karl Lagerfeld eller Michael Kors.

Fossil smykkekollektionen

Fossil kombinerer originalitet, stil og elegance med høj komfort. Moderne designs blandes med mere traditionelle designs, hvor brugen af naturlige materialer er afgørende. På grund af den skiftende kollektion og de forskellige prisklasser finder du altid et design, der passer til dig. Det giver dig en enestående mulighed for regelmæssigt at kunne gå med et andet iøjnefaldende smykke eller at tilpasse det til det tøj, du har på.

Køb Fossil smykker online

Vil du gerne købe et smykke fra Fossil? De bedste stykker findes her hos Brandfield, som er officiel forhandler af Fossil smykker. Bestil inden kl. 23.00 for at få det leveret næste dag. Gratis levering. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du returnere det gratis på Brandfield. Betaling efter levering er muligt ved hjælp af en digital faktura eller en direkte debitering.

Få mere at vide om Fossil

Mere information om mærket og dets mange produkter kan findes på Fossils officielle hjemmeside.

To top