GUESS ure

Fandt 110 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
GUESS ure Fandt 110 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Ur display
 4. Æske diameter
 5. Skab farve
 6. Sagsmateriale
 7. Skab form
 8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 110 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Fandt 110 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Brandfield er officiel forhandler af GUESS ure, GUESS smykker, GUESS tasker, GUESS punge og GUESS solbriller. Vores online-butik sælger GUESS ure til både herrer og damer. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dit GUESS ur på en hverdag før 22:00, bliver det leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Om GUESS

Specielt, stilfuldt og altid lidt anderledes. Det er de ting, vi forbinder med GUESS mærket og derfor GUESS ure. Hvert stykke er lige så specielt som det næste med hensyn til design og brugen af farver. Derfor er et GUESS ur ikke noget almindeligt ur, men et smukt smykke, som gør det til en fornøjelse at se på hver gang.

GUESS er et amerikansk mærke, der har sine rødder i Frankrig. Mærket blev grundlagt for mere end tredive år siden af Marciano-brødrene Maurice og Paul, som kom til USA for at jage den amerikanske drøm. GUESS blev født i 1981 med et nyligt opfundet par jeans: stonewashed og slim-fit. Jeansene blev revet af hylderne i Bloomingdale's, som er stormagasinet, der gav mærket sin første chance i modeverdenen. Dette startede Marciano-brødrenes berømte karriere. Siden da er GUESS vokset til et ægte livsstilsmærke: ungt, sexet og eventyrlystent. Dette afspejles i designet af GUESS ure, men også i GUESS-sortimentet af tøj og GUESS smykker.

GUESS kollektionen

GUESS har en smuk kollektion af ure til både herrer og damer. Hvert GUESS ur er smukt at se på med et eventyrligt design. Designerne er ikke bange for at bruge lyse farver i urskiven. For eksempel ved at give kronometrene en anden farve end resten af skiven. Og hvad med GUESS dameurene, der er designet som et luksuriøst guldarmbånd? Selvom det eventyrlystne design er slående, er det let at se tiden.

Smartwatches udgør en vigtig del af denne kollektion. Disse GUESS Connect smartwatches viser, at et teknisk mesterværk ikke behøver at være kedeligt. Det multifunktionelle smartwatch er et rigtigt modeobjekt, der fuldender dit outfit!

Køb GUESS ure online

I vores online GUESS-butik finder du de mest udsøgte, fineste og mest stilfulde GUESS ure. Alt, du skal gøre, er at vælge din favorit. Gratis levering. Du kan også returnere din ordre gratis (hvis det sker indenfor 30 dage efter købet) eller betale efter leveringen uden ekstra omkostninger. Køber du GUESS uret som en gave til en anden? Bare sig det til os, så vi kan sende uret i en smuk gaveindpakning.

Flere oplysninger om GUESS.

 

To top