CLUSE ure

Fandt 92 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
CLUSE ure Fandt 92 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Ur display
 4. Æske diameter
 5. Skab farve
 6. Sagsmateriale
 7. Skab form
 8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 92 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Fandt 92 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Brandfield er officiel forhandler af ure fra CLUSE, urremme fra CLUSE og smykkerfra CLUSE. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit ur fra CLUSE på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage!

Om ure fra CLUSE

CLUSE-mærket er kendt for sine minimalistiske ure. Minimalisme repræsenterer brandets filosofi. CLUSE handler om mennesker, der tror på værdien af enkelhed. Her betyder "simpelt" minimalistisk snarere end almindelig. Fokus. En følelse af at være mere afbalanceret, væk fra distraktioner og med fokus på, hvad der virkelig er vigtigt i livet.

Denne vision har resulteret i et elegant og minimalistisk armbåndsur. Et ur for folk, der har stil og gerne vil udtrykke det. Et CLUSE-ur viser ikke kun tiden, men definerer dine bedste øjeblikke og retter fokus med en minimalistisk livsstil.

CLUSE er et hollandsk urmærke. Deres hovedkontor ligger i Amsterdam og bruger specialister for at sikre, at alle CLUSE-ure er af højest mulige kvalitet. Der repareres også ure på hovedkontoret.

Kollektionen

Kollektionen består af dameure med et simpelt design. Ingen smarte design, men minimalisme, når det er bedst. Der er modeller med læderremme og stålremme. Urskiven har en typisk diameter, der passer rundt om næsten alle håndled. Alle modeller har én ting til fælles: de er vidunderligt minimalistiske!

Det mest populære dameur i dag

CLUSE sælger kun ure til kvinder. Brandet er blevet så populært i de senere år, at det nu er det mest eftertragtede mærke til dameure i Holland. Er CLUSE-kollektionen af dameure noget for dig? Vi foreslår, at du også tjekker vores andre minimalistiske mærker, såsom ure fra Olivia Burton og Daniel Wellington.

Køb et ur fra CLUSE online

Det er nemt at bestille et minimalistisk ur fra CLUSE i Brandfields webshop. Hvis du bestiller dit ur på en arbejdsdag eller en søndag før 22:00, sender vi varen samme dag.

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage! Gratis levering. Gratis levering af alle CLUSE-ure!

To top