Tommy Hilfiger ure

Fandt 127 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Tommy Hilfiger ure Fandt 127 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Ur display
 4. Æske diameter
 5. Skab farve
 6. Sagsmateriale
 7. Skab form
 8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 127 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Fandt 127 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Brandfield er officiel forhandler af ure fra Tommy Hilfiger, smykker fra Tommy Hilfiger, solbriller fra Tommy Hilfiger, tasker fra Tommy Hilfiger og tegnebøger fra Tommy Hilfiger. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit ur fra Tommy Hilfiger på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage!

Om Tommy Hilfiger

Klassisk, stilfuldt, ungdommeligt og individuelt: Det er svært at beskrive Tommy Hilfiger-stilen med et enkelt ord. Tommy er en utroligt alsidig designer, og det er umuligt at prøve at betegne ham med en bestemt stil. Dette resulterer i alsidige tøjserier samt en meget speciel kollektion af Tommy Hilfiger-ure.

Tommy Hilfiger trådte for første gang ind på modescenen i 1985. I starten designede han udelukkende tøj og tilbehør til mænd. Hans design blev meget hurtigt blevet ekstremt populære, dels på grund af en smart reklamekampagne. Hans stil appellerede til mange unge fyre, da hans tøjserie var både stilfuld og individuel. I dag er mærket vokset til en stor koncern med tøjserier til børn, kvinder og mænd samt smykker, dufte og ure.

Tommy Hilfiger-kollektionen

Der er Tommy Hilfiger-ure til både mænd og kvinder med deres egen individuelle stil, som ikke er bange for at vise det til resten af verden. Tommy Hilfigers ure er lavet af rustfrit stål, læder og silikone, der giver disse ure deres karakteristiske look. Det usædvanlige er, at mange af dameure også har kronometer – noget vi normalt kun ser hos herreure. Endnu engang viser dette, at Tommy har sin egen unikke stil. Rosenguld, lyseblå, sølv og guld og naturligvis stilfuld brun er de overvejende farver i denne kollektion. Tommy Hilfiger-ure med silikoneremme er ideelle til folk, der dyrker sport eller bruger meget tid på havet.

Køb ure fra Tommy Hilfiger online

Du kan købe de mest stilfulde Tommy Hilfiger-ure i Brandfields webshop. Hvis du bestiller dit ur på en arbejdsdag eller på en søndag før 22:00, sender vi varen samme dag. Et Tommy Hilfiger-ur ville også være en god gave til en, du holder af. Hvis du køber et ur som gave, bedes du angive dette, når du bestiller, så vi kan sende uret i en luksuriøs gaveindpakning. Gratis levering.

To top