G-Shock ure

Fandt 75 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
G-Shock ure Fandt 75 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Ur display
 4. Æske diameter
 5. Skab farve
 6. Sagsmateriale
 7. Skab form
 8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 75 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Fandt 75 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Brandfields webshop sælger også Casio G-Shock-ure. G-Shock er et mærke fra Casio. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit ur på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage!

G-Shock: synonymt med at skubbe grænser

At producere et ur, der ikke går i stykker; ikke engang når man taber det. Det var drømmen for en ung ingeniør, der arbejdede for Casio, i en tid, hvor ure blev anset for at være ret skrøbelige instrumenter.

Ikke desto mindre forsøgte de at gøre denne drøm til en realitet. Efter en lang og vanskelig periode med kontinuerlige eksperimenter og tests, vandt de endelig kampen mod naturens love. Det første G-Shock-ur kom på markedet i 1983.

Dette ur var modstandsdygtigt over for stød og centrifugalkræfter og var i stand til at modstå et højt vandtryk. Og selv om alt dette skete for mere end 30 år siden, kan dette gennembrud stadig kaldes revolutionerende.

I dag er navnet G-Shock synonymt med at skubbe grænser og med friheden til at forfølge sin egen vej.

Triple 10-konceptet

G-Shock-ure er udviklet i overensstemmelse med Triple 10-konceptet. Det betyder, at batteriet skal vare i 10 år, og at uret skal være vandtæt op til 10 bar og kunne overleve et fald på 10 meter.

Siden introduktionen i 1983 har Casio udviklet G-Shock, men det unikke grundlæggende design er stadig det samme.

Resultatet: et funktionelt, men frem for alt holdbart ur, du kan have på overalt, selv når du dyrker sport. Det varede ikke længe, før det stødresistente G-Shock blev det perfekte eksempel på innovation, multi-funktionalitet og styrke.

G-Shock-kollektionen

G-Shock-kollektionen består hovedsageligt af robuste herreure, men indeholder også nogle unisex-modeller. G-Shock-urets typiske robuste look kombineres med et højt niveau af brugervenlighed og en række praktiske ekstrafunktioner, såsom stopur og timerfunktioner.

G-Shock-kollektionen omfatter forskellige serier, fra de stilfulde modeller i rustfrit stål fra G-Shock-Steel og G-Shock MT-G, til de sporty og robuste design fra Master of G.

Vi har også Baby-G-kollektionen til kvinder samt kollektionen med Casio-ure til både mænd og kvinder.

Køb G-Shock-ure online

Du kan købe de smukkeste og mest stilfulde G-Shock-ure fra Casio i Brandfields webshop. Hvis du bestiller dit nye, robuste G-Shock-ur før 22:00, sender vi varen samme dag. Hvorfor ikke overraske en særlig person i dit liv med et G-Shock-ur? Fortæl os det, så vi kan sende Casio-uret i en luksuriøs gaveindpakning. Gratis levering. Du kan bytte eller returnere dit køb inden for 30 dage fra købsdatoen.

To top