Ringe

Fandt 555 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Ringe Fandt 555 varer
 1. Køn
 2. Mærke
 3. Farve
 4. Materiale
 5. Nikkelfri
 6. Stenmateriale
 7. Guld type
 8. Ring størrelse
 9. Måned
 10. Bogstav
 11. Stjernetegn
 12. Pris
 13. Udvalg
Luk
Fandt 555 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 555 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tjek vores kollektion af dameringe og herreringe her og køb den ring, du leder efter, online. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din ring på en hverdag før 22:00, bliver den leveret den næste dag. Ønsker du Gratis levering. at overraske nogen med ringen? Kombiner den med den gratis Brandfield gaveæske for at få en stilfuld gave. Hvis smykket ikke falder i din smag, kan du returnere det til os indenfor 30 dage gratis!

Se flere smykker: Armbånd |Halskæder |Ure |Charms |Øreringe

Om ringe som smykker

Nogle gange går kvinder og mænd med forlovelsesringe eller som et symbol på deres kærlighed efter at have sagt "Ja" ved deres bryllup. Men i sidste ende går mange mennesker med ringe, bare fordi det gør en hånd og finger meget smukkere. For eksempel fordi den passer godt med din neglelak eller dit nye tøj. Men måske også som et symbol på noget andet. Måske gav du dig selv en ring efter din afsluttende eksamen eller for at fejre din første lønforhøjelse.

Men uanset hvorfor du gerne vil have en ring, finder du dem i alle slags smukke farver og med de smukkeste detaljer i vores butik.

En ring har været et symbol på kærlighed i århundreder. Årsagen er enkel: En ring er nem at gå med, men især det faktum, at den ikke har nogen åbenbar begyndelse eller ende, gør den til et smukt symbol. Kærlighed er trods af alt også uendelig. Det er derfor, vi kan lide at give hinanden en ring.

Men ikke kun det.

Mange piger, kvinder, drenge og mænd kan også lide at gå med ringe set fra et modesynspunkt. Nogle gange går man endda med flere ringe på samme finger. Det gør ringene endnu mere personlige. De fleste ringe er lavet af guld, sølv, rosenguld eller rustfrit stål - som derefter er belagt med guld, sølv eller rosenguld. Sølvringe er de mest populære, da de er mere overkommelige og passer til ethvert outfit. Men guldringe er også tidløse og populære.

For at købe den rigtige ring skal du kende størrelsen på din finger. Mål den løst med en snor og læg denne snor langs en lineal. I den praktiske ringstørrelsestabel på hjemmesiden kan du straks se, hvilken størrelse ring der passer til din finger.

Brandfields ringkollektion

Mange mærker har i dag deres egen smykkeserie, der omfatter en kollektion af ringe, såsom de populære Buddha to Buddha ringe. Men Pandora ringe og Swarovski ringe er også tidløse og derfor meget populære.

Det der er slående er, at flere og flere modedesignere i de senere år er begyndt at udvikle smykker sammen med tøj. Disse mærker bliver stadig mere populære, såsom Michael Kors ringe, Calvin Klein ringe og Armani ringe.

Ikke kun mærker fra modedesignere, men også de klassiske mærker er stadig mere populære end nogensinde. De største kollektioner af tidløse sølvringe findes i Ti Sento ringe og Zinzi ringe. En grundlæggende kollektion af smukke ringe, der vil vare i mange år.

I Brandfields online-butik finder du ringe fra de smukkeste mærker:

 • Buddha to Buddha ringe
 • Pandora ringe
 • Swarovski ringe
 • Ti Sento ringe
 • Zinzi ringe
 • Calvin Klein ringe
 • Selected Jewels ringe
 • Michael Kors ringe
 • MYA BAY ringe
 • Tommy Hilfiger ringe
 • Armani ringe

 

Køb ringe online

Når du vælger en ring, er det vigtigt at se ringestørrelsetabellen og læse forklaringen dertil, fordi det er svært at bestemme, hvilken ringestørrelse der er rigtig. Mærker bruger forskellige ringstørrelsessystemer. Nogle mærker har endda deres eget system. Se forklaringen af ringstørrelser her.

Uanset om du vælger en ring til din elskede eller bare som en gave til dig selv, finder du de smukkeste ringe online hos Brandfield. Bestil på hverdage eller søndage før 22:00, og få din nye ring næste dag.

Er det en gave? Angiv det ved bestillingen, og du vil modtage den i en luksuriøs gaveæske. 30 dage Ombytning og returnering er muligt indenfor Gratis levering. efter købet og er også gratis.

To top