Armani smykker

Fandt 54 varer Vis produkter pr. side
Fandt 54 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Armani smykker, Armani ure og Armani solbriller . Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dine Emporio Armani smykker på en hverdag før 23:30, bliver de leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis smykkerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem indenfor 30 dage gratis!

Om Armani

Armani er synonymt med luksus, tidløs stil og trends. Alt, hvad modehuset producerer, opfylder disse værdier. Og det gælder helt sikkert de stilfulde Armani smykker. Basen af ægte sølv eller guld får logoet eller de farvede accenter til at skinne endnu mere. Uanset om det er en sofistikeret halskæde, en robust ring eller klassiske manchetknapper, supplerer Armani smykker virkelig dit outfit.

Giorgio Armani er en modedesigner, der i 70'erne i det forrige århundrede skabte en furore med sine skræddersyede jakkesæt og kjoler til herre og damer til enhver lejlighed. Hans styrke lå (og ligger stadig) i at designe tøj med en moderne men tidløs karakter. Men det var selvfølgelig ikke alt. Udover tøj introducerede Armani smykker, solbriller og ure . Fordi et Armani outfit, ifølge Giorgio, kun er helt komplet med det rigtige Armani tilbehør.

Armani kollektionen

Kollektionen af Armani smykker består af en serie til herrer og selvfølgelig en serie til damer. I herreserien finder man manchetknapper og selvfølgelig ringe og forskellige halskæder. I dameserien finder man smukke, raffinerede øreringe, men selvfølgelig også armbånd, halskæder og ringe.

På alle Armani smykker finder du logoet - den stiliserede ørn. Nogle gange mere eksplicit, nogle gange meget lille i sølv eller guld. Desuden er alle smykker lavet af materialer af høj kvalitet som læder, rustfrit stål og natursten.

Køb Armani smykker online

Du kan nemt købe de smukkeste Armani smykker online hos Brandfield, så du får den opmærksomhed, du fortjener, med det perfekte tilbehør. Gratis levering. Bestil dine Armani smykker til dig selv eller som gave på hverdage før 23:30, og du vil modtage dine Armani smykker næste dag. Du vil modtage gaverne i en luksuriøs gaveæske. Hvis smykkerne ikke lever op til dine forventninger, kan du altid ombytte eller returnere dem (forudsat at de ikke er blevet brugt) indenfor 30 dage efter købet.

Flere oplysninger om Armani?

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.