Diesel smykker

Fandt 30 varer Vis produkter pr. side
Fandt 30 varer Vis produkter pr. side

Fandt 30 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Diesel smykker og Diesel ure. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dine Diesel smykker på en hverdag før 22:00, og de bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis smykkerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem indenfor 30 dage gratis!

Om Diesel

Cool tilbehør til herrer med et afslappet, men stilfuldt udseende. Disse mænd går med Diesel smykker. Smykkerne fra dette trendy denimmærke fra Italien sikrer, at du ser godt ud. Læder, rustfrit stål og tekstiler af høj kvalitet danner grundlaget for Diesels smykker. Alt, du skal gøre, er at kombinere dem med dit yndlingsoutfit.

Denimmærket Diesel blev præsenteret for verden i 1978. Unikt for den tid var, at mærket ikke stammer fra Amerika, men fra Italien. Dette resulterede i jeans med deres egen stil, både cool og stilfulde. Diesel er et rigtigt herremærke og er vokset gennem årene til at blive meget mere end bare jeans. Udover tøj tilbyder Diesel også dufte, Diesel ure og smykker.

Diesel kollektionen

Rustfrit stål, læder, tekstiler og endda denim er nogle af de materialer, der anvendes til Diesels cool herretilbehør. Cool ringe med påtrykt Diesel-logo, dog tag-inspirerede halskæder og især mange læderarmbånd kombineret med stål er fremherskende i denne kollektion. Hvert smykke indeholder Diesel-logoet, for eksempel i stor størrelse som et skilt på et læderarmbånd eller mindre som et dog tag på din halskæde. Foruden læderarmbånd er der også stålarmbånd med store led i kollektionen. Uanset hvad du vælger, kan du altid nemt kombinere det med din egen stil og dit foretrukne Diesel ur.

Køb Diesel smykker online

Selvfølgelig kan du købe de cool smykker fra Diesel online hos Brandfield. Bestil Diesel smykker på hverdag eller søndage før 22:00, og du vil modtage dem næste dag. Giv Diesel smykker som en gave til en særlig mand i dit liv. Vælg muligheden "Gave" ved bestillingen, og du vil modtage smykkerne i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering. Ombytning eller returnering er også gratis, forudsat at du gør det indenfor 30 dage efter købet.

Flere oplysninger om Diesel.

To top