Øreringe

Fandt 1046 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Øreringe Fandt 1046 varer
 1. Køn
 2. Mærke
 3. Farve
 4. Materiale
 5. Nikkelfri
 6. Stenmateriale
 7. Guld type
 8. Måned
 9. Bogstav
 10. Pris
 11. Udvalg
Luk
Fandt 1046 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 1046 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tjek vores kollektion af øreringe til kvinder og køb de øreringe du leder efter online. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dine øreringe på en hverdag før 22:00, bliver de leveret den næste dag. Gratis levering. Ønsker du at overraske nogen med øreringene? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis smykket ikke falder i din smag, kan du returnere det til os indenfor 30 dage gratis!

Se flere smykker: Armbånd |Ringe |Halskæder |Ure |Charms

Om øreringe som smykker

Øreringe kan fuldende et look. Du kan selvfølgelig bruge disse øreringe som blikfang, men også som en elegant detalje i dit outfit. Øreringe kan være designet til at matche vedhænget i din halskæde eller passe til et armbånd, men de kan også være helt forskellige. Fordi uanset hvilke øreringe du går med, handler det om at matche din stil, dit tøj og din karakter.

Hvis du vil være fin, skal du selvfølgelig matche alle dine smykker til din gallafest. Især en halskæde og øreringe skal have en vis lighed. Heldigvis kan du også finde forskellige sæt i vores webshop, hvor øreringene og halskæderne passer smukt sammen.

At have en dekoration i ørerne er en gammel skik. Man har fundet øreringe i faraoernes gravsteder. Øreringe har længe været et statussymbol. Kvinder og mænd, der havde penge, kunne få huller i ørerne, så de kunne gå med øreringe lavet af guld eller sølvøreringe. I begyndelsen af det 20. århundrede begyndte man at bruge øreklips i stedet for at få huller i ørerne.

Efter Anden Verdenskrig blev det mere avanceret at lave huller i ørerne, hvilket gjorde det populært igen. Selv om øreringe ofte ses som smykker til kvinder, er der også masser af mænd, der går med smykker i kun ét øre. Dette stammer fra sømændene. De gik med øreringe af guld. Hvis de skulle smides overbord på det åbne hav og druknede og skyllede i land et sted, kunne nogen betale for deres begravelse ved at sælge øreringene.

Øreringekollektionen fra Brandfield

Brandfield tilbyder mange klassiske moderne og alternative smykkemærker. De store mærker som Michael Kors, Calvin Klein, Swarovski og Tommy Hilfiger er de klassiske mærker til de mere sofistikerede damer. Brandfield har også et passende tilbud til den moderne kvinde. Men også Ti Sento øreringe og Zinzi øreringe passer til vores moderne kvinder, ligesom mærket Pandora. Hvis du foretrækker den nyeste mode, skal du kigge på mærket Karma med Double Dots® øreringe. Hvis du leder efter noget mere enkelt, skal du kigge på øreringe fra Heart to Get. Hvis du kan lide mere robuste smykker, er øreringe fra Buddha to Buddha måske noget for dig.

Køb øreringe online

Selvfølgelig kan du købe de smukkeste øreringe online hos Brandfield. Bestil dine smykker på hverdage eller søndage før 22:00, og du vil modtage dem næste dag. Eller giv dem som en gave. Sig til, når du bestiller, og du vil modtage dine smykker i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering. Ombytning og returnering er muligt indenfor 30 dage efter købet og er også gratis

To top