Karma smykker

Fandt 317 varer Vis produkter pr. side
Fandt 317 varer Vis produkter pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Brandfield er officiel forhandler af Karma smykker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dine Karma smykker på en hverdag før 23:30, og de bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis smykkerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem indenfor 30 dage gratis!

Om Karma

Alle vil gerne have god karma. Du behøver ikke engang at være religiøs for det. Med Karma smykker forbedrer du ganske vist ikke din egen karma, men de giver dig en god følelse. Og armbåndene vil helt sikkert minde dig om altid at være en god person. For dem, som gør gode ting for andre, vil modtage gode ting til gengæld.

Karma smykker er en del af Aumentum, som er et hollandsk smykkefirma, der er specialiseret i sølvsmykker. Karma kollektionen har nu eksisteret i tre år. De særlige armbånd og øreringe til mænd og kvinder indeholder natursten og krystaller. Inspirationen til smykkerne kommer fra buddhismen og den indiske mytologi. Hver perle giver styrke og står for kærlighed. Du vil gå med disse Karma smykker med kærlighed.

Karma kollektionen

Karma smykkekollektionen består af armbånd og øreringe til kvinder og forskellige armbånd til mænd. Armbåndene fås i forskellige farver af natursten. Hver perle har sit eget look og karakter. Dette viser, at disse er ægte polerede stykker af natursten. Til herrerne har vi valgt flotte farver, såsom mørkeblå og den brune og orange nuance fra et tigerøje. Farverne til damer varierer fra pink til sort. Ud over de specielle armbånd er Karma øreringe også meget populære. Disse såkaldte Double Dots øreringe består af to små kugler, hvoraf den mindste er fastgjort til øret, og den anden hænger ned. Det ser ud, som om man går med en knap og en ørering. Disse Karma smykker fås i forskellige stilarter, farver og designs, såsom cool med pigge, elegante med perlemor eller smukke med krystalstykker. Der et par Double Dots til enhver lejlighed. Derudover tilbyder vi nu forskellige øreringe som et sæt!

Køb Karma smykker online

Få lidt ekstra god karma og køb dine Karma smykker online hos Brandfield. Eller giv et smukt sæt Double Dots eller et armbånd til en speciel person i dit liv. Bestil på hverdage før 23:30, og Karma smykkerne vil blive leveret til dig næste dag, også som en gave i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering.

Flere oplysninger om Karma.

To top