Crossbody

Fandt 1587 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Crossbody Fandt 1587 varer
 1. Køn
 2. Mærke
 3. Materiale
 4. Pris
 5. Sortiment
 6. Indre rum
 7. På lager
 8. Læder type
Luk
Fandt 1587 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 1587 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tjek vores kollektion af crossbody-tasker til damer her, og find den håndtaske, du leder efter, online. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din crossbody-taske på en hverdag før 22:00, bliver den leveret den næste dag. Gratis levering. Vil du overraske nogen med crossbody-tasken? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis crossbody-tasken ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

Se flere tasker: Clutches | Skuldertasker | Håndtasker | Rygsække | Shoppertasker | Computertasker | Crossbody-tasker | Alle tasker

Praktisk og moderne

En taske er ikke kun praktisk, men også et sjovt modetilbehør. Vælg en taske, der passer til dit outfit. En type taske, som folk kan lide at ses med, er crossbody-tasken. Håndtaget falder over skulderen og brystet, så det ikke sidder i vejen. De mindre crossbody-tasker er ideelle til en aften i byen. Der er lige plads nok til din mobiltelefon og pung. Den passer fint med dit outfit, og den er ikke i vejen, når du danser.

En omfattende kollektion af crossbody-tasker

I vores kollektion af crossbody-tasker finder du et bredt udvalg. Fra store og små tasker, og iøjnefaldende og enklere tasker. Der er altid en taske, der passer til din stil.

Alsidige, luksuriøse materialer

Crossbody-taskerne er lavet af forskellige materialer. De fleste tasker er lavet af læder. Du kan også vælge luksuriøst bøffellæder, koskind eller ruskind.

En lædertaske giver dig mange års fornøjelse. Ofte bliver læder endnu smukkere, når det har været i brug i nogen tid. Det får et vintagelook. Læder er tidløst og er altid på mode. Sortimentet af kunstlæder er også stort. I dag er kunstlæder næsten ikke anderledes end ægte læder. Og ofte er kunstlæder billigere end ægte læder.

Vil du helst ikke have en lædertaske? Så kan du vælge en taske lavet af plastik, såsom PVC, polyester, polyamid og nylon. Taskerne er tilgængelige i forskellige stilarter, fra et legende udseende til et smukt design.

Din foretrukne crossbody-taske

Hos os kan du vælge mellem mere end tyve mærker af crossbody-tasker. Der er en stor chance for, at dit yndlingsmærke er blandt dem. Chabo Bags crossbody-taskerne har et cool design. De er alle lavet af kvalitetslæder. Calvin Klein har et chic design og et tydeligt synligt logo.

Den trendy Valentino taske er meget velegnet til en aften i byen, og de smarte Furla tasker kan bruges på din date eller til en hyggelig middag.

Vi hjælper dig med at vælge

Sortimentet af crossbody-tasker er stort. Vi ved, at det store udvalg ikke altid gør det nemmere at vælge den perfekte taske. Brug derfor vores praktiske filtre, såsom materiale, mærke, farve og pris. Dette viser dig tasker, der opfylder dine krav. Og så er valget naturligvis langt lettere at tage.

To top