Håndtasker

Fandt 769 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Håndtasker Fandt 769 varer
 1. Køn
 2. Mærke
 3. Materiale
 4. Pris
 5. Sortiment
 6. Indre rum
 7. På lager
 8. Læder type
Luk
Fandt 769 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 769 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Se vores kollektion håndtasker til  damer her og køb din nye yndlingshåndtaske online. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din håndtaske på en hverdag før 22:00, bliver den leveret den næste dag. Gratis levering. Vil du overraske nogen med håndtasken? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis håndtasken ikke er falder i din smag, kan du returnere den til os indenfor 30 dage gratis!

Se flere tasker: Clutches | Skuldertasker | Håndtasker | Rygsække | Shoppertasker | Computertasker | Crossbody-tasker | Alle tasker

Håndtasker

De er uundværlige i din garderobe, og hver modeelsker skal eje flere af dem: håndtasker. På grund af deres kompakte form men overraskende store kapacitet, er det en model, du aldrig kan klare sig uden. Uanset om du vil have en ny designertaske hver sæson eller leder efter en stilfuld taske, der vil tjene dig i mange år fremover, er der nu et uendeligt udvalg af modeller, designs og farver.

Om håndtasker

Helt fast i dine hænder eller tilfældigt kastet over dine skuldre. Håndtasken er uløseligt forbundet med mode. Men i virkeligheden er håndtasken først blevet populær op igennem 1800-tallet. Dengang brugte man løse poser og låsbare tasker, der blev båret på bælter. Da der blev tilføjet håndtag til disse modeller, blev håndtasken til. Selvfølgelig blev den et stykke modetilbehør. I de brølende 1920'ere kunne man for eksempel se mange håndtasker med perler og frynser. I 1950'erne blev de lavet med lak, pastellfarver og polkaprikker, og i 1960'erne blev de designet i farvestrålende psykedeliske motiver. Berømte modehuse begyndte også at udgive eksklusive designertasker, der stadig har en ikonisk værdi, såsom Kelly Bag og Birkin af Hermès, og model 2.55 fra Chanel.

Håndtaskekollektionen

Fra robuste, store lædertasker til kompakte luksusdesignermodeller. Udvalget af mærker og stilarter i håndtaskekollektionen er meget varieret. Du finder simpel elegance i MYOMY økologiske håndtasker, du kan vælge mellem forskellige raffinerede og cool modeller af kvalitetslæder hos Fred de la Bretoniere, Shabbies og Noosa, og Ted Baker er det rette sted for klassiske designs med et retrolook. Hvis du vil være på forkant med moden, vil Pauls Boutique tasker give dit udseende et stort løft med deres dristige designs, slående farver og dristige slange- og dyreprints. Og selvfølgelig er Guess dit mærke, hvis du vil have en chic designertaske på din arm.

Køb håndtasker online

Har du valgt en håndtaske fra vores kollektion? Det er nemt at bestille fra Brandfields online-butik, og du modtager hurtigt din taske. Hvis du afgiver din bestilling i dag før 22:00, bliver din nye håndtaske leveret til dig i morgen. Dette er selvfølgelig en fantastisk gave at overraske nogen med, og vi kan nemt lægge den i en festlig gaveæske. Du kan betale for din taske efter leveringen via AfterPay uden ekstra omkostninger. Gratis levering. Vil du stadig returnere eller ombytte dit produkt? Dette kan gøres indenfor 30 dage gratis.

To top