Charms

Fandt 371 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Charms Fandt 371 varer
 1. Køn
 2. Mærke
 3. Farve
 4. Materiale
 5. Nikkelfri
 6. Stenmateriale
 7. Guld type
 8. Bogstav
 9. Pris
 10. Udvalg
Luk
Fandt 371 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 371 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tjek vores kollektion af damecharms her og shop efter de charmer, du leder efter, online. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dine charms på en hverdag før 22:00, bliver de leveret den næste dag. Gratis levering. Vil du overraske nogen med en charm? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis smykket ikke falder i din smag, kan du returnere det til os indenfor 30 dage gratis!

Se flere smykker: Armbånd |Ringe |Halskæder |Øreringe

Om charms

Charmsarmbånd er på mode igen. Kvinder elsker bare at sammensætte deres egne smykker med charms. For eksempel med charms, der minder os om en særlig begivenhed. Eller bare fordi det passer til din hobby eller dit arbejde. Heldigvis er der flere smykkemærker, der giver dig mulighed for at skabe de smukkeste armbånd med charms. Tænk for eksempel på det autentiske Pandora-system eller de specielle læderarmbånd med charms fra Joy de la Luz. Charmarmbånd er meget gamle og stammer fra en form for tiggeri. De, der ønskede at se armbåndet på bæreren, skulle købe en charm til armbåndet eller love at give en i den nærmeste fremtid. Først da kunne man se på armbåndet. Det var helt bemærkelsesværdigt, fordi det resulterede i en meget farverig samling af charms, hvoraf bæreren ofte kunne fortælle præcis fra hvem hun havde modtaget hvilken charm. Før 1960'erne var det en helt normal skik. I dag foretrækker vi at sammensætte vores egne charmarmbånd. Selvfølgelig beder vi nogle gange om en charm, for eksempel som fødselsdagsgave eller til en anden særlig lejlighed. Normalt angiver vi hvilke charms vi gerne vil have. Charms kommer i alle former og størrelser. Der er hængende charms, men også perler, som du kan tråde eller glide på armbåndet. Ved at blande forskellige charms med hinanden, skabes et meget personligt smykke.

Køb charms online

Du kan købe de smukkeste, bedste, mest bevægelige og mest elegante charms online på Brandfield. Bestil dine charms på hverdage eller søndage før 22:00, og du vil modtage dem den næste dag. Du kan også bestille et armbånd sammen med dem. Er det en gave? Fortæl os det, og du vil modtage dine charms i en smuk gaveæske. Gratis levering. Ombytning og returnering er muligt indenfor 30 dage efter købet og er også helt gratis.

To top