Casio ure

Fandt 31 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Casio ure Fandt 31 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Ur display
 4. Æske diameter
 5. Skab farve
 6. Sagsmateriale
 7. Skab form
 8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 31 varer Vis produkter pr. side

Fandt 31 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Casio ure. I vores online-butik finder du Casio ure til herrer og damer. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dit Casio ur på en hverdag før 23:30, bliver det leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Tjek Casio urkollektionerne her: G-Shock ure |Baby-G ure |Edifice ure |PRO TREK ure

Casio ure er især kendt, fordi de lavede de første kvartsure med LCD-skærm, hvilket gjorde dem rasende populære i 70'erne.

Casio har lavet stilfulde digitale ure til alle siden 1978. Især de robuste ure i G-shock-serien er kendt af de fleste mennesker, og de sælges hos Brandfield. Brandfield leverer hurtigt: hvis du bestiller før 23:30, modtager du din ordre næste dag. Gratis levering. Hvis du foretrækker at betale efter at have modtaget dit ur, skal du vælge betaling efter levering via AfterPay. Dette er gratis.

De, der kender G-Shock, vil nok også kende Casios klassiske digitale ur. Denne serie af ure er også kendt som Casio Retro. Det skyldes navnet på designet af disse ure, som har et retrolook. En ægte klassiker inden for armbåndsure.

Om Casio ure

Casio er opkaldt efter sin grundlægger Kashio Tadao, som var en japansk opfinder, der flyttede til Tokyo i 1946 og grundlagde Casio der. I starten begyndte Casio at producere elektroniske regnemaskiner, hvilket gør det til et af de mest kendte mærker inden for elektronikindustrien. Frem til 1970'erne var fremstillingen af regnemaskiner Casios kerneforretning.

Dette ændrede sig i 1978, da mærket producerede verdens første digitale ur med LCD-skærm. Gennem denne revolutionerende teknik, hvor klokken kan læses fra en LCD-skærm i stedet for en urskive, steg mærket enormt i popularitet, og de er stadig kendt i dag som det bedste mærke, når det kommer til digitale ure.

Casios innovative karakter har gjort det muligt for virksomheden at skille sig ud gennem årene. I 1983 blev det første vandafvisende G-Shock ur præsenteret, og de var det første firma, der producerede lommeregnere.

Casio urkollektionen

I en verden, hvor næsten alle os er bundet af tiden, er det vigtigt at bruge et godt ur, der giver os mulighed for at holde øje med tiden. Selvfølgelig er der et stort udvalg inden for dette område, og Casio er en af mulighederne med et meget omfattende sortiment. De har passende ure til både herrer og damer og til enhver stil og lejlighed.

Køb Casio ure online

De robuste og klassiske ure fra Casio kan findes på Brandfields webshop via nedenstående links:

 • Casio G-Shock
 • Casio Baby-G
 • Casio herreure
 • Casio dameure

Hos Brandfield får du den bedste pris og service, når du køber et Casio. For eksempel har du 30 dage tid til at afgøre, om du beholder købet, og derudover kan du betale efter leveringen og bestille til 23:30. Kan du ikke lide dit køb? Så kan du bytte det eller få dine penge tilbage.

To top