Edifice ure

Fandt 38 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering (1)

Luk
Edifice ure Fandt 38 varer
  1. Mærke (1) Edifice
  2. Type
  3. Farvebånd
  4. Materiale rem
  5. Diameter urskive (mm)
  6. Pris
  7. Farvelåg
  8. Vis flere filtre
Fandt 38 varer Vis produkter pr. side

Fandt 38 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Edifice ure. Edifice er et mærke, som er en del af CASIO kollektionen. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dit Edifice ur på en hverdag før 23:30, bliver det leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Se også andre Casio kollektioner: G-Shock ure |Baby-G ure |Casio ure |PRO TREK ure

Casio Edifice: Fart og intelligens

Den ideelle blanding af sporty elegance, teknisk perfektion og funktionalitet af høj kvalitet: møde Edifice urene. Ligesom alle Casio ure opfylder Edifice kollektionen også de højeste krav til robust kvalitet.

Med hensyn til teknologi kan Edifice også nemt overvinde andre modeller. Fart er i Edifices DNA, så dette mærke er samarbejdspartner med Formel 1-holdet Scuderia Toro Rosso.

Særlige funktioner

Edifice ure kan meget mere end bare at vise tiden. De skiller sig ikke kun ud på grund af deres stilfulde udseende, men også på grund af deres mange funktioner. Premium-modellerne er radiostyrede, så den nøjagtige lokale tid vises når som helst og hvor som helst.

Herudover bruger uret miljøvenlig lysenergi ved hjælp af den integrerede solteknologi TOUGH SOLAR®. Sollyset bliver fanget på en lille solcelle på urskiven og omdannet til energi.

Endvidere er uret udstyret med et batteri, hvor den overskydende solenergi bliver opbevaret. På denne måde kan uret blive forsynet med reserveenergi i op til 2 år. Dette er praktisk, fordi du aldrig skal udskifte batteriet.

De specielle Bluetooth-modeller kan nemt tilsluttes til din smartphone. Alarmindstillinger, dual time-display og Phone-Finder kan styres via din smartphone.

Edifice kollektionen

Edifice ure har et luksuriøst og sporty udseende. I kollektionen finder du begge modeller med en læderrem og en rem af rustfrit stål. På den måde kan du finde et passende ur til enhver lejlighed.

Køb Edifice ure online

Du kan nemt købe et Casio Edifice ur online hos Brandfield. Bestil dit nye Edifice ur før 23:30 på hverdage, og du vil modtage det den næste dag. Eller vil du give et Edifice ur som gave? Sig til, mens du bestiller, og du vil modtage dit Casio Edifice ur i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering. Ombytning og returnering er muligt indenfor 30 dage og er også gratis.

Lær mere om Edifice.

To top