Pandora smykker

Fandt 686 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Pandora smykker Fandt 686 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Type
 4. Farve
 5. Materiale
 6. Nikkelfri
 7. Stenmateriale
 8. Guld type
 9. Ring størrelse
 10. Bogstav
 11. Pris
 12. Udvalg
Luk
Fandt 686 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fandt 686 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Brandfield er officiel forhandler af smykker fra Pandora. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dine smykker fra Pandora på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dine smykker, kan du returnere dem inden for 30 dage!

Om Pandora

Næsten alle kvinder har et armbånd med vedhæng. Armbånd med vedhæng er ofte meget specielle for ejeren. De er fulde af minder om værdifulde øjeblikke. Det kan også have en meget speciel betydning. Det er det, der gør smykker fra Pandora så populære. Mange kvinder elsker muligheden for at lave et personligt armbånd ved at samle vedhæng med en særlig betydning.

Pandora er især kendt for sine armbånd med vedhæng, hvortil du kan tilføje dine egne vedhæng og dermed gøre dine smykker virkelig personlige og unikke. Sådan har det ikke altid været. I 1982 åbnede et dansk par, Per og Winnie Enevoldsen, en lille smykkebutik i deres hjemby København. Per var en guldsmed, der lavede de fleste smykker selv, men parret importerede også mange smykker fra Thailand. De første armbånd med vedhæng fra Pandora kom på markedet i år 2000.

Pandora-kollektionen

Pandora-smykkekollektionen i vores webshop ville ikke være komplet uden de særlige sølvarmbånd. Disse armbånd ser måske ret almindelige ud ved første øjekast, men årsagen er, at du forventes at fuldføre designet selv.

Til dette kan du vælge mellem en enorm samling af vedhæng lavet af sølv, natursten eller glas, dekoreret med zirkon, mineraler eller endda diamanter og perler. Der er religiøse vedhæng, vedhæng med dyr og endda vedhæng til at repræsentere din hobby. I denne store kollektion finder du temaer som kærlighed, familie og årstider.

Udover armbånd og vedhæng fremstiller Pandora også smykker såsom øreringe, halskæder og ringe til kvinder. Fans af rosenguld kan også nemt finde noget, de kan lide i Pandora Rose-kollektionen. Det siger sig selv, at disse smykker er lavet med samme kærlighed og af materialer af høj kvalitet.

Hvilke Pandora-smykker får din stemme?

Køb smykker fra Pandora online

Du kan købe fantastiske Pandora-smykker i Brandfields webshop, enten til dig selv eller til kvinden i dit liv. Hvis du bestiller dine smykker eller vedhæng på en arbejdsdag eller en søndag før 22:00, sender vi varen samme dag. Vi kan sende varen i en luksuriøs gaveindpakning for at gøre den til en ekstra særlig gave. Gratis levering. Hvis det er nødvendigt, kan du bytte eller returnere varen, hvis du sender den til os inden for 30 dage fra købsdatoen.

To top