Swarovski ure

Fandt 35 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Swarovski ure Fandt 35 varer
  1. Køn
  2. Kollektion
  3. Ur display
  4. Æske diameter
  5. Skab farve
  6. Sagsmateriale
  7. Skab form
  8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 35 varer Vis produkter pr. side

Fandt 35 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Swarovski ure, Swarovski smykker.. Også Swarovski smykkerne kaldet Lola and Grace. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Swarovski ur på en hverdag før 22:00, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Om Swarovski

Når du hører Swarovski, tænker du straks på luksuriøse smykker og glitrende krystalstatuetter. Men vidste du, at Swarovski ure også er lavet af designerne af Swarovski? Luksusure, som du bærer som et smykke sammen med alt dit tøj.

Swarovski mærket blev grundlagt som en virksomhed af Daniel Swarovski i Østrig i 1895. Som søn af en glaspuster havde han allerede stor erfaring med at arbejde med glas. Han opfandt endda mere moderne slibemaskiner, hvilket gør behandlingen af krystal og glas lettere og mere raffineret. På forespørgsel lavede han ofte smukke krystalstatuer, såsom svanen, som i dag symboliserer mærket. Swarovski krystaller blev også ofte brugt i smykker, såsom ringe og halskæder. Swarovski kollektionen er nu vokset til et komplet udvalg af tilbehør, figurer og selvfølgelig Swarovski ure. Selv om virksomheden ikke længere ejes af Swarovski-familien, er de stadig tæt involveret i imperiet, fordi Daniels barnebarn sidder i bestyrelsen.

Swarovski kollektionen

Swarovski urkollektionen er synonymt med luksus. Kun det bedste læder og rustfri stål er god nok til Swarovski krystallerne. Der sidder Swarovski krystaller på forsiden af Swarovski urene som en dekoration af kanten, men også på urskiven som smukke miniatureperler. Guld- og sølvnuancer dominerer i kollektionen, men vi ser også sorte, blå og rosa eksempler i Swarovski urkollektionen. Selvfølgelig vises svanen på alle Swarovski ure. I øvrigt bliver Swarovskis ure hovedsagelig designet til stilbevidste damer.

Køb Swarovski ure online

De smukke, luksuriøse Swarovski ure er nemme at købe online hos Brandfield. I webshoppen finder du smukke ure, som du enten gerne vil gå med selv eller give som gave til en særlig kvinde i dit liv. Bestil dit Swarovski ur på hverdage eller søndage før 22:00, og du vil modtage det næste dag. Hvis du angiver, at det er en gave, vil du modtage uret i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering.

Flere oplysninger om Swarovski.

To top