P D Paola smykker

Fandt 112 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
P D Paola smykker Fandt 112 varer
 1. Køn
 2. Kollektion
 3. Type
 4. Farve
 5. Materiale
 6. Nikkelfri
 7. Stenmateriale
 8. Guld type
 9. Ring størrelse
 10. Bogstav
 11. Stjernetegn
 12. Pris
 13. Udvalg
Luk
Fandt 112 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Fandt 112 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Brandfield er officiel forhandler af P D Paola smykker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dine PD Paola smykker på en hverdag før 22:00, og de bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis smykkerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem indenfor 30 dage gratis!

PD PAOLA smykker

Det var 2014, da en gruppe unge entusiastiske kreative mennesker i hjertet af Barcelona besluttede at forfølge deres fælles drøm: at skabe en kollektion af smykker til den elegante, moderne kvinde. Med den første kollektion blev en drøm til virkelighed, og P D PAOLA blev født.

Et mærke med en mission

Selvudtryk - det er hvad moden og smykkerne fra det spanske mærke handler om. PD PAOLAs mission er derfor at designe smykker, hvor moderne kvinder kan vise deres stil og personlighed. Med et uendeligt antal kombinationer af de smukkeste former, elementer og materialer i smykkerne, kan kvinder selv bestemme, hvordan de vil projicere sig selv.

Smykkekollektionen

Mærkets vision er udtrykt i en dynamisk kollektion af smukke smykker, lige fra meget grundlæggende og minimalistiske til moderne smykker designet i henhold til de nyeste trends. Kollektionens mangfoldighed gør det muligt for enhver kvinde at vælge det smykke, der passer til hende. Takket være de omhyggeligt udvalgte materialer er hvert smykke helt unikt, hvilket gør smykkerne endnu mere personlige.

Minimalisme med et twist

Hvert PD PAOLA smykke kan kaldes minimalistisk i en vis grad. Designene har et simpelt, men stilfuldt udseende og er ideelle til at kombinere uendeligt. Men smykkekollektionen er alt andet end monoton. For at holde sortimentet frisk og forskelligt, tilføjes der regelmæssigt nye serier til kollektionen. Hver serie har sin egen stil, så der er altid et smykke, der passer til dig.

For stilfulde smykker kan du altid vælge PD PAOLA. Tænk på smalle ringe i sølv og (rosen)guld med geometriske elementer, delikate kæder med et subtilt vedhæng og enkle armbånd. Du kan selv vælge, hvilken stil du ønsker. Går du efter et cool og noget grovere smykke, eller viser du dig selv fra din feminine side med et charmerende design med små sten?

Køb P D PAOLA smykker hos Brandfield

Hos Brandfield kan du finde et bredt udvalg af de smukkeste PD PAOLA smykker fra den seneste kollektion. Vores sortiment omfatter smukke halskæder, armbånd, ringe og forskellige typer øreringe fra det spanske mærke, som du kan kombinere med alt dit yndlingstøj.

To top