SALE UP TO 50% DISCOUNT | SHOP NOW

Swarovski solbriller

Filtre
We can't find products matching the selection.

Brandfield er officiel forhandler af Swarovski solbriller, Swarovski smykker og Swarovski ure. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dine Swarovski solbriller på en hverdag før 23:00, og de vil blive leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis solbrillerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem gratis indenfor 30 dage!

Swarovski solbriller

Når du tænker på Swarovski, tænker du på butiksvinduerne, der udstiller mærkets krystaller. Som officiel forhandler, ikke kun af Swarovski smykker, men også af mærkets ure og solbriller, har Brandfield de fineste solbriller, der er både elegante og klassiske.

Om Swarovski

Da glasskæreren Daniel Swarovski designede en maskine i 1892, med hvilken han kunne skære krystaller med stor præcision, kunne han ikke have forestillet sig, at hans navn blev kendt over hele verden som kvalitetsmærket for krystalbehandling, krystalglasskulpturer og smykker. Det berømte logo, et billede af en svane, findes over hele verden, og det markedsførende mærke Swarovski har sat standarden for kreativ krystalbehandling i alle dets facetter.

Swarovski kollektionen

Selvom Swarovski-krystaller tidligere har været brugt i designs fra bl.a. Bvlgari, Tiffany og Dior, lancerede Swarovski sin egen første solbrillekollektion i 2011. Hver model har krystaldetaljer, der giver den helt sin egen stil. De luksuriøse detaljer er et fashion statement til den elegante og forførende kvinde i dag. Det brede udvalg af Swarovski solbriller tilbyder hver kvinde et par solbriller, hvor klassisk elegance og stil mødes. Solbrillerne har smukke kurver og farver, så dine solbriller vil helt sikkert skille sig ud fra alle de konkurrerende mærker. Til den kommende sommer er solbrillerne ganske store og inspireret af det bedste fra 60'erne og 70'erne. Et stilfuldt østrigsk design med inspiration fra den italienske "La Dolce Vita".

Køb Swarovski solbriller online

Du kan købe en smuk og omfattende kollektion af Swarovski solbriller online hos Brandfield, som er den officielle forhandler af Swarovski smykker, ure og solbriller. Her finder du mange elegante og super-feminine modeller i forskellige farver. Gratis levering. Hvis modellen ikke lever op til forventningerne, kan den returneres 30 dage gratis. Selvfølgelig giver Brandfield dig mulighed for at betale efter leveringen. Du kan prøve et stort udvalg af vores produkter i vores fysiske butik på Stoeldraaierstraat 70 i centrum af Groningen. Her kan du også sende dine produkter til reparation, og vi kan besvare alle dine spørgsmål.

Flere oplysninger om Swarovski

Sprog