Michael Kors solbriller

Fandt 34 varer Vis produkter pr. side
Fandt 34 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er en officiel forhandler af Michael Kors solbriller, Michael Kors tasker, Michael Kors ure og Michael Kors smykker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dine Michael Kors solbriller på en hverdag før 23:30, og de vil blive leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis solbrillerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem gratis indenfor 30 dage!

Om Michael Kors

Den berømte amerikanske designer Michael Kors blev født i 1959 og begyndte at stå model for forskellige modemærker, da han var et lille barn. Han gik på det prestigefyldte Fashion Institute of Technology i New York, men han afsluttede ikke sin uddannelse her. I 1981 lancerede Kors sin meget succesrige første kollektion af dametøj. Udover sit arbejde som designer af sine egne kollektioner af tøj og ure og smykker (såsom Michael Kors solbriller) er han hovedsagelig kendt som et af jurymedlemmerne af tv-serien "Project Runway". Han designede den kjole, som Michelle Obama havde på til sit første officielle foto. Michael Kors solbriller er designet med henblik på de nuværende trends. Hver ny kollektion af solbriller fra Michael Kors matcher de aktuelle trends og passer til både et sporty og stilfuldt outfit. Kors lægger stor vægt på kvaliteten af sine designs. Derfor kan Michael Kors solbriller nemt holde hele livet. Vælg et par Gramercy aviatorsolbriller eller gå efter et trendy par Algarve solbriller fra Michael Kors. Der er masser at vælge imellem i det omfattende udvalg af Michael Kors solbriller hos Brandfield.

Michael Kors kollektionen

Den store fordel ved Brandfield kollektionen af Michael Kors solbriller er, at disse briller kan vælges både ud fra stellets farve og glassenes farve. Vil du have et klassisk sort eller sølvfarvet stel? Det kan du godt få. Men der er f.eks. også et grønt par Michael Kors solbriller på tilbud! Hvorfor vælger du ikke et par funky solbriller med pink glas for at gøre dit look endnu mere specielt?

Køb Michael Kors solbriller online

Hos Brandfield elsker vi det bedste tilbehør og mode fra de førende designere og mærker. Derfor har vi listet alle de bedste produkter fra de bedste mærker til dig i vores brugervenlige webshop. Hvad er fordelene ved at shoppe hos Brandfield?

  • Når du bestiller før 23:30, modtager du din ordre næste hverdag!
  • Køb hos Brandfield uden risiko og returner din ordre gratis.
  • Tilmeld dig Brandfields nyhedsbrev for at få en stor rabat på din første ordre!
  • Brandfield har endda en salgsafdeling i webshoppen med de bedste tilbud.
  • Du kan betale for din bestilling efter leveringen.

Flere oplysninger om Michael Kors.

Tjek det omfattende udvalg af Michael Kors solbriller hos Brandfield! Se mere om Michael Kors her.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.