Burkely punge

Fandt 29 varer Vis produkter pr. side
Fandt 29 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Burkely punge og Burkely tasker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil din Burkely pung på en hverdag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis tasken ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

Burkely: stilfulde punge af kvalitetsmaterialer

Det kendte mærke Burkely fremstiller tasker og punge med et specielt udseende. Disse varer er lavet af smidigt læder og naturlige materialer med lang levetid. Når du vælger din ideelle nye pung, er de praktiske muligheder naturligvis vigtige. Med en Burkely pung kan du regne med et gennemtænkt design med ekstra opbevaringsrum og formål.

Kollektionen

I den omfattende kollektion af Burkely punge kan du f.eks. vælge en læderpung eller en praktisk lille pung med lynlås. Foretrækker du en let, rummelig pung med ekstra låsbare rum til mønter og masser af plads til sedler? Eller vælger du en praktisk pung til dit rejsekort og dit dankort? I den nuværende kollektion af Burkely punge i vores omfattende webshop finder du, hvad du leder efter.

Burkelys historie

Hollandske designmærker er kendt for deres tilgang til design af høj kvalitet og funktionelle produkter. Dette gælder også for designet af det hollandske mærke Burkely, som nu er kendt overalt i verden. Siden 1944 har familievirksomheden Horsten Lederwaren produceret specielle tasker og punge.

I 1988 grundlagde Cees Horsten Burkely-mærket. Han ønskede at producere funktionelle tasker og punge af rå læder, der kunne bruges i lang tid. Burkely producerer nu mere end 500.000 tasker og punge om året. Eksperthåndværk anvendes i produktionsprocessen.

Særlige egenskaber

Du bruger din pung hver dag. Det betyder, at både layoutet og udførelsen af pungens design skal opfylde dine ønsker optimalt. Med en pung fra Burkely kollektionen kan du regne med en toårs garanti, materialer af høj kvalitet, perfekt funktionsdygtige spænder og en slidstærk foring. Kort sagt udmærker en pung fra Burkely kollektionen sig i design, funktionalitet og stil.

Køb en Burkely pung hos Brandfield

I vores webshop kan du vælge mellem en stor kollektion af Burkely punge. Du kan finde både en stor pung, en praktisk lille pung til at bære i en clutch eller en lille kortholder. Skal du have en stilfuld Burkely Nova pung i vintagelæder? Eller vælger du en moderne pung fra Nova kollektionen lavet i naturlige nuancer eller en lys farve? Burkely tilbyder alt fra naturlige mønstrede punge til en glat pung med lynlås.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.