Liebeskind tasker

Filtrering

Filtering

Luk
Liebeskind tasker
Luk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er en officiel forhandler af Liebeskind tasker, Liebeskind punge og Liebeskind bælter. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din Liebeskind taske på en hverdag før 23:30, bliver den leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis tasken ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

Liebeskind taskerne er designet til verdens fashionistas. Det tyske topmærke ved præcis, hvad kvinder har brug for. Alle Liebeskind tasker er lavet af kvalitetslæder, der tåler hård håndtering.

Liebeskind: Stilfuld og elegant

De ser smukke ud som nye, men selv efter nogle år forbliver disse tasker smukke og stilfulde. Nogle mener endda, at de bliver smukkere med årene. Din Liebeskind taske er personlig og har endda et navn som Gina, Maike, Arielle eller Viki. Vælg den taske, der passer til din tøjstil.

Vælg Liebeskind tasken til den rigtige lejlighed

Vi tilbyder forskellige typer af Liebeskind tasker. Så du kan vælge en taske til den lejlighed, du skal bruge den til. Størstedelen af sortimentet består af skuldertasker. Disse Liebeskind tasker har et robust håndtag, der nemt kan hænges over skulderen. Ideel, hvis du tager i byen for at shoppe.

Har du planer om at købe meget tøj? Så tag en af de elegante Liebeskind shoppingtasker med dig. De kan indeholde en masse, og takket være designet forbliver tasken smuk.

En taske til arbejde eller fest

Du kan bære Liebeskind crossbody-tasken over skulderen eller brystet. Tag den lille crossbody-taske med dig en aften i byen. Tasken er en stilfuld tilføjelse til dit outfit og vil ikke genere dig, mens du danser: du kan bevæge dig frit.

Tag din taske med dig på arbejde. Der er plads nok til din frokost og andre daglige fornødenheder. Til en elegant fest vil du selvfølgelig have en kjole på. En clutch er et must til dit look. Vælg den farve, der passer til dit outfit.

Endelig finder du et par Liebeskind rygsække. I stilfuldt læder i en ensartet farve. Du kan gå i skole eller på arbejde som en rigtig fashionista.

Liebeskind lædertasker i alle slags farver

Når vi tænker på lædertasker, tænker vi ofte på en brun eller sort farve, men Liebeskind viser, at det kan være meget mere. I vores sortiment finder du tasker i farverne blå, rød, lyserød og gul. Vælg din yndlingsfarve eller vælg en nuance, der passer til dit outfit. De brune og sorte tasker er særligt alsidige. Hvis du vælger en mere dristig farve, skal du se, om farven er nem at kombinere med dine andre yndlingsfarver.

To top