Rains tasker

Fandt 102 varer Vis produkter pr. side
Fandt 102 varer Vis produkter pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Brandfield er officiel forhandler af Rains tasker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil din Rains taske på en hverdag før 23:30, og den bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis tasken ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

RAINS: Praktisk og stilfuldt

Det danske mærke RAINS blev grundlagt i 2012. Ligesom i Holland er regn ikke ualmindeligt i Danmark. Faktisk regner det regelmæssigt. Denne type vejr var udgangspunktet for RAINS, som ville lave tøj, der kunne modstå regnskyl. RAINS syntes, at det eksisterende regntøj var for kedeligt, så de besluttede at skabe noget funktionelt og stilfuldt for at kunne betjene en modebevidst målgruppe. Derfor begyndte RAINS at udvikle regnfrakker med et moderne udseende, som du kan bære, selv når det ikke regner. Snart blev regntøjskollektionen udvidet med alt slags tilbehør, som også er funktionelt og stilfuldt.

Det samme gælder for tasker, der har været en stor succes siden lanceringen. Taskerne er lavet af robuste og vandtætte stoffer, som alle kan bæres i regnen og sørger for, at alt dit udstyr forbliver tørt. Kollektionen omfatter både shoppingtasker og praktiske rygsække, computertasker og rejsetasker. Alle modeller har et minimalistisk, slankt og moderne design, så du altid ser stilfuld ud. Gå ud i regnen med stil!

Kollektionen

Vores kollektion omfatter en bred vifte af RAINS tasker. Alle tasker har én ting til fælles: De kan modstå regnen. Vælg den taske, der opfylder dine krav.

Typer af RAINS tasker

Størstedelen af vores kollektion består af RAINS rygsække. Denne taske er altid praktisk, uanset hvor du skal hen. Uanset om du skal i skole eller i byen, kan du have alle slags ting i den.

Og vil du shoppe eller købe tøj? Så tag din totetaske med dig. Taskerne er rummelige og robuste, og alle dine nye indkøb bliver godt beskyttet mod regnen.

En weekendtur med stil kræver RAINS rejsetaske. Uanset vejret bliver din weekendtur en succes.

Desuden tilbyder vi også en computertaske fra RAINS. Denne taske beskytter ikke kun dit dyre udstyr mod regn og fugt; den ser også super stilfuld ud.

En RAINS taske efter eget valg

Hvilken taske du vælger afhænger af formålet med tasken. En rygsæk er den mest almindelige og er altid nyttig. De andre tasker kan være nyttige ved særlige lejligheder.

To top