FJÄLLRÄVEN rygsække

Fandt 17 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Fjällräven rygsække, shoppingtasker og Fjällräven punge. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din Fjällräven rygsæk eller shoppingtaske på en hverdag før 23:30, bliver den leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis rygsækken ikke falder i din smag, kan du returnere den indenfor 30 dage gratis!

Udover Fjällräven rygsække finder du også nogle Fjällräven shoppingtasker i taskekollektionen.

Fjällräven: komfortabelt designet til langvarig brug

Fjällräven rygsække har været meget populære hos friluftsentusiaster i mere end 50 år og til daglig brug blandt studerende og ansatte. Rygsækkene er designet for brugerens komfort og med respekt for miljøet, og er en integreret del af hverdagen i de skandinaviske lande.

Fjällrävens historie

Fjällräven blev grundlagt af Åke Nordin. Allerede da han var fjorten år gammel, tog hans idé form, der skulle vise sig at danne grundlaget for virksomheden Fjällräven. Som spejder var han utilfreds med de ubehagelige rygsække, der blev brugt. Vægten lå for meget på den nederste del af ryggen i stedet for den øvre ryg.

Åke Nordin byggede selv en træramme og tiltrak masser af opmærksomhed med den. De første ordrer kom stort set automatisk. 10 år senere startede han mærket Fjällräven i sin fødeby Orrøldsvik. På nuværende tidspunkt har mærket været et stort navn for naturelskere i mere end 50 år, og dets design er velegnet til dagudflugter og daglig brug.

Egenskaberne i en Fjällräven rygsæk

Den sande friluftsentusiast forstår vigtigheden af en god rygsæk. Den er en meget vigtig del af udstyret, og den skal ikke kun have funktionelle egenskaber, men også en høj komfort. Den samme kvalitet og holdbarhed er også blevet anvendt til mindre modeller til daglig brug. Naturen inspirerer designerne i deres søgning efter tidløse, holdbare og funktionelle rygsække. De stimulerer friluftsliv og interessen for naturen, menneskeheden og dyrelivet.

Fjällräven rygsækkollektionen fra Brandfield

Brandfield har en stor kollektion af Fjällräven rygsække i forskellige størrelser og farver, så der er en passende model til alle. Selvfølgelig er den klassiske Fjallräven Kånken rygsæk en del af kollektionen.

Kånken er Fjällrävens mest populære rygsæk. Den blev designet i 1978 og er nu kendt af millioner af fans. Denne rygsæk er lavet af stærkt og let vinylon, som er modstandsdygtigt over for snavs og våde forhold. Den har en stærk lynlås til hurtig og nem åbning af hovedrummet.

Desuden er rygsækken udstyret med en lille frontlomme, håndtag på overkanten og komfortable skulderstropper. Kånken rygsækken er velegnet til brug fra og til skole, eller til arbejde. Men det er også en egnet rygsæk til rejser og vandreture.

Re-Kånken er en speciel udgave af ovenstående model. Rygsækken er udelukkende fremstillet af genbrugspolyester, som er ekstraheret af plastflasker. Farven opnås ved hjælp af SpinDye-teknologien, hvilket minimerer brugen af vand, energi og farvestoffer. Denne taske har samme egenskaber som originalen, men med alt fokus på de positive virkninger på miljøet.

Greenland Zip Large-modellen er lavet af robust og slidstærkt voksstof, hvilket gør den mere modstandsdygtig overfor alle vejrforhold. Det er en stor rygsæk med en kapacitet på 23 liter. Dette giver plads til store brødskjulere eller tunge bøger. En speciel lomme sikrer, at en bærbar computer på op til 15" kan transporteres ekstra sikkert.

 

To top