KANE ure

Fandt 20 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering (1)

Luk
KANE ure Fandt 20 varer
  1. Mærke (1) KANE
  2. Type
  3. Farvebånd
  4. Materiale rem
  5. Diameter urskive (mm)
  6. Pris
  7. Farvelåg
  8. Vis flere filtre
Fandt 20 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af KANE ure. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit KANE ur på en hverdag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

KANE: Japansk minimalisme

KANEs grundlægger Christopher Rasker er en stor beundrer af den japanske KAIZEN måde at tænke på. Denne måde at tænke på er at forbedre sit eget liv og hjælpe andre med at udnytte deres eget fulde potentiale. Filosofien afspejles i designet af KANE urkollektionen.

KANEs filosofi

KANE ure bliver designet i midten af Amsterdam med opmærksomhed på den excentriske livsstil fra Tokyo. På den måde fjerner du alle de unødvendige ting fra livet og fokuserer på, hvad der er virkelig vigtigt. Dette resulterer i ure, hvor essensen af tid og stil forbliver.

Funktionerne

Hver mand fortjener et ur, der har den perfekte kombination af mode og funktionalitet. KANE ure er overkommelige for enhver mand. De let udskiftelige remme gør disse ure egnet til enhver personlig stil og ethvert tøjvalg. Vælg mellem fem forskellige, let udskiftelige læder- eller metalremme.

Alle modeller er minimalistiske i design og har vinklede viserer og en afrundet krone kl. 16.00. Et minimalistisk design betyder også, at der ikke vises nogen dato, og at der ikke er noget stopur eller ekstra tilbehør. Et smukt ur lavet af stærkt milanesisk og rustfrit stål.

KANE kollektionen fra Brandfield

Vælg mellem seks modeller af KANE ure fra Brandfield-kollektionen. Gold Club kombinerer en guldfarvet kant med en sort urskive. Urskiven på Gold Rush har et let gyldent udseende.

Modellerne Black Out og Blue Artic har begge en sort kant med en lys grå eller blå urskive. Silver uret er helt sølvfarvet. Hvis du vælger Black Code, er kanten sølvfarvet med en sort urskive.

KANE på billedet

Se mere om KANE ure i denne video:

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.