Tissot ure

Fandt 72 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering (1)

Luk
Tissot ure Fandt 72 varer
 1. Mærke (1) Tissot
 2. Type
 3. Farvebånd
 4. Materiale rem
 5. Diameter urskive (mm)
 6. Pris
 7. Farvelåg
 8. Vis flere filtre
Fandt 72 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Fandt 72 varer Vis produkter pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Brandfield er officiel forhandler af ure fra Tissot. Vores webshop sælger ure fra Tissot til både mænd og kvinder. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit ur fra Tissot på en arbejdsdag før 23:30, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage!

Om Tissot

Schweiz er fødestedet for urmagere. Så det bør ikke komme som nogen overraskelse, at størstedelen af kvaliteture er schweiziske, og Tissot-ure er ingen undtagelse. De luksuriøse ure er lavet ved hjælp af traditionelle metoder og design, samtidig med at man har fundet smarte måder at indarbejde de seneste trends i de klassiske urserier, som man forventer schweiziske ure.

Tissot blev grundlagt i 1853 af far Charles-Felicien og søn Charles-Emile Tissot. Mens faderen sørgede for, at de stilfulde ure blev solgt i Schweiz, rejste hans søn Charles-Emile til USA, Rusland og forskellige andre store europæiske lande under sine urmagerstudiet for også at introducere mærket der. Disse bestræbelser oversteg alle forventninger, og derfor varede det ikke længe, før folk verden over kendte til Tissots ure. Tissot-ure blev synonym med kvalitet og stil. Værdier, der stadig er forbundet med Tissot-brandet i dag.

Tissot-ure  kan være forsynet med etiketten "Swiss Made", da hvert enkelte ud er lavet i Schweiz   Tissot-urene er en del af Swatch Group, som er kendt for det populære Swatch-ur. Flik Flak, Certina og Calvin Klein er alle schweiziske mærker.

Tissot-kollektionen

Materialer af høj kvalitet som læder, titanium og rustfrit stål giver Tissot-urene deres særlige karakter og udseende. Udover traditionelle ure producerer Tissot også sportsure. Sportsure har ofte gummiremme, så du bliver ikke generet af dit ur, når du dyrker sport.

Køb ure fra Tissot online

Hvis du bestiller på en søndag eller en arbejdsdag før 23:30, sender vi varen samme dag. Hvis du vil overraske nogen med et Tissot-ur, så sig til, for så sender vi varen i en luksuriøs gaveindpakning. Gratis levering. I det usandsynlige tilfælde at der er noget galt, eller hvis uret ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere eller bytte varen inden for 30 dage fra købsdatoen.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.