Maen ure

Filtrering

Filtering

Luk
Maen ure
Luk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er officiel forhandler af Maen ure. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Maen ur på en hverdag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Maen ure: Lidenskabeligt designet med et øje for detaljer

Alle designs fra Maen urkollektionen er lavet med fokus på kvalitet, detaljer og materialer. Dette resulterer i unikke og moderne ure, der overstiger forventningerne og repræsenterer styrken bag Maen mærket.

Visionen bag mærket

Maen blev grundlagt af to hollandske personer med en fascination for New Yorks historie. Det var kaptajn Hudsons hollandske skib, Halve Maen, som var årsagen til grundlæggelsen af New Amsterdam i 1662. Dette sted er nu kendt som Manhattan, New York.

Egenskaberne i et Maen ur

Alle modeller er omhyggeligt designet med fokus på hvert trin i processen. Urene er håndlavede, og alle har et pålideligt og udpræget testet schweizisk Ronda urværk. De elegante og funktionelle læderremme har et sommerfuglespænde. Det betyder, at du aldrig tabet Maen uret, når du tager det af dit håndled.

Brandfield kollektionen

Maen Brooklyn 39 er den forbedrede efterfølger til Classic Moonface. En ny ramme med hævet kant giver uret et mere sofistikeret look. Resultatet er et minimalistisk, subtilt og elegant ur til enhver tid på dagen.

Modellen fås med dato og som en karakteristisk månefasemodel. Urkanten er lavet af kirurgisk stål med en blanding mellem en børstet og poleret overflade. Skiven er solstrålebørstet og ændrer tekstur fra forskellige vinkler.

Maen Manhattan 40 er et klassisk, men moderne designet ur. Karakteristisk er den flade ramme, den runde, matte urskive og de fasede visere. Det beskyttende safirglas er næsten umuligt at ridse, mens en dobbelt antirefleksbelægning reducerer reflektioner kraftigt.

Modellen fås med en typisk månefaseangivelse eller med eller uden datoangivelse. Fås med blå eller sort urskive. Månefaseversionen fås også med en kant i rosenguld.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.