Kapten and Son ure

Fandt 7 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering (1)

Luk
Kapten and Son ure Fandt 7 varer
  1. Mærke (1) Kapten and Son
  2. Type
  3. Farvebånd
  4. Materiale rem
  5. Diameter urskive (mm)
  6. Pris
  7. Farvelåg
  8. Vis flere filtre
Fandt 7 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Kapten and Son ure, Kapten and Son urremme, Kapten and Son solbriller og Kapten and Son tasker. I vores online-butik finder du Kapten and Son ure til både herrer og damer. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Kapten and Son ur på en hverdag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Kapten and Son: Kærlighed til eventyr

Mærket Kapten and Son fokuserer på den seje mand og kvinde med kærlighed til eventyr. Dette kan være et eventyr på vandet, men også højt oppe i bjergene. Disse eventyrere er ikke bange for at være sig selv, og de elsker stil, smukke materialer og velplacerede detaljer. Alle disse funktioner afspejles i Kapten and Son ure, solbriller og læderbælter.

Cool, tidløse ure med et særpræget, nautisk design: Det er Kapten and Son ure. Virkelig cool ure med farver, der passer til sømænd og kvinder. De er også pyntet med skinnende detaljer, som solen skinner på et dybt blåt hav. Urene fra Kapten and Son er sporty, afslappede og elegante på samme tid. Kombiner dem med et nautisk ankerarmbånd for et cool look.

Kollektionen

Kapten & Son ure er ure, der kan bæres af ham såvel som af hende. De fleste ure fås med tidløse læderremme. Kombinationen af den stilfulde, minimalistiske urskive og urets metalkabinet skaber en moderne karakter. Hvis du kan lide et mere robust look, så vælg et ur med en meshrem. Denne urrem består af raffineret metal, og du kan vælge mellem farverne sølv, guld og rosenguld.

I videoen nedenfor kan du se Kapten & Son Pure urene:

Køb Kapten and Son ure online

De stilfulde herreure fra Kapten & Son kollektionen er nemme at købe online via Brandfield. Afgiv din ordre før 23:30 på en hverdag, og du vil modtage dit Kapten and Son ur næste dag. Er uret en gave til en speciel mand i dit liv? Angiv dette ved bestillingen, så vi kan sende uret i en luksuriøs gaveindpakning. Gratis levering. Ombytning og returnering er muligt indtil 30 dage efter købet.

Flere oplysninger om Kapten and Son. Tjek den officielle hjemmeside: Kapten-Son.com.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Tjek disse mærker med Swiss Made ure og en nautisk stil i kollektionen:

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.