Secrid wallet

Filtrering

Filtering

Luk
Secrid wallet
Luk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er officiel forhandler af tegnebøger fra Secrid. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller din tegnebog fra Secrid på en arbejdsdag før 23:30, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med din tegnebog fra Secrid, kan du returnere varen inden for 30 dage!

Secrid-tegnebog: en praktisk og stilfuld kortholder.

Du ser dem mere og mere: Secrid-tegnebogen. Slanke kortholdere til bankkort og kreditkort. Dette hollandske mærke har fundet en perfekt løsning til alle, der ikke længere bruger kontanter, med denne slanke tegnebog til bankkort og kreditkort. Beskyt dine betalingskort og dit privatliv med en kompakt kortholder i en verden, hvor digitale betalinger er blevet den foretrukne betalingsmetode.

Materialer af høj kvalitet. Fremragende kvalitet.

Disse slanke tegnebøger er forsynet med en kortbeskytter i aluminium. Dette er aluminiumkernen i kortholderen, hvor du gemmer dine kort. Det stærke hylster beskytter dine kort mod at knække, bøje og blive ridset. Mærket bruger aluminium og andre materialer af høj kvalitet til ydersiden.

Beskyttelse

Kortbeskytteren tilbyder ikke blot fysisk beskyttelse af dine betalingskort. Med kortbeskytteren er det umuligt for kriminelle at aktivere, scanne eller klone kortene på afstand via de RFID-chips og antenner, som moderne betalingskort er udstyret med.

Om brandet

Secrid er et hollandsk mærke stiftet af Marianne van Sasse van IJsselt og René van Geer. Marianne og René har stor erfaring inden for det kreative område, og deres designbureau DSI har samarbejdet med store nationale og internationale mærker, herunder de hollandske banker Postbank, ING og Rabobank.

Det var, mens de arbejdede for disse kunder, at de bemærkede, at forbrugerne ikke var glade for deres stadig mere omfangsrige tegnebøger på grund af det stigende antal kort. Marianne og René leverede en perfekt løsning med kortholderen, og fra 1. januar 2009 blev parrets drøm om at bygge deres eget brand deres hovedfokus.

I dag er denne innovative kortholder også blevet populær uden for Holland og sælges i snesevis af lande.

Køb en kortholder fra Secrid online

Vil du gerne have en stilfuld tegnebog fra Secrid? Bestil din kortholder online i dag hos Brandfield. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice, når du køber en tegnebog fra dette fantastiske mærke. Leveringen er gratis, og hvis du ikke er helt tilfreds med din tegnebog, kan du returnere den inden for 30 dage.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.