Furla punge

Fandt 7 varer Vis produkter pr. side
Fandt 7 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Furla punge og Furla tasker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil din Furla pung på en hverdag før 23:30, og den bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis pungen ikke falder i din smag, kan du returnere den til os indenfor 30 dage gratis!

Furla: Italiensk pungsdesign

Familien Furlanetto er stadig drivkraften bag det berømte italienske mærke Furla. I vores kollektion tilbyder vi punge af høj kvalitet. Designerne har ét hovedmotiv: At opnå perfekt kvalitet i luksuriøse punge og tasker. Dette afspejles i det stilfulde udseende og den klassiske enkelhed i designet fra dette mærke. Vi er stolte over, at vi officielt kan kalde os en forhandler af Furla punge .

Furlas historie

Den italienske Furlanetto-familie begyndte at fremstille lædertasker og punge af høj kvalitet i byen Bologna. Siden 1927 har Furla-mærket været et kendt navn i den italienske modeverden. Både Furla punge og tasker er lavet af de bedste materialer, såsom fleksibelt læder og slidstærke stoffer. Selv i dag er Furla stadig en ægte familievirksomhed. Pungene bliver fremstillet internt og omhyggeligt kvalitetskontrolleret.

Punge med stil

Furla har nu mere end 320 butikker rundt om i verden. Der er også mere end 1.000 repræsentanter, som er autoriserede til at sælge Furla punge. Ligesom teamet af designere bag dette mærke finder vi det vigtigt kun at tilbyde de bedste punge i vores online-butik. Du er kommet til det rette sted for at få en Furla pung fra den seneste kollektion. Går du efter overkommelig kvalitet og en pung, som du vil kunne nyde i lang tid? Så kig på vores tilbud.

De særlige egenskaber ved Furla punge

Leder du efter en ny pung, der giver dig plads nok til dine kort, sedler og mønter? Så er det godt at vide, at Furla punge tilbyder mange ekstra funktioner. Alle punge fra dette mærke er lette. Det er godt, da en håndtaske ofte er tung nok i forvejen.

Køb en Furla pung hos Brandfield

Vi tilbyder dig den nyeste kollektion af italienske designerpunge i mange farver. Pungene er af høj kvalitet, og de har alle en slidstærk foring. Går du efter en rummelig pung med flere lommer til sedler, pladser til kort og en låsbar møntlomme? Eller vil du hellere have en mindre Furla pung, der nemt passer ned i en mindre håndtaske? Se vores nyeste kollektion af Furla punge.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.