Mywalit punge

Fandt 23 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er en officiel forhandler af Mywalit punge. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din Mywalit pung på en hverdag før 23:30, bliver den leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis pungen ikke falder i din smag, kan du returnere den til os indenfor 30 dage gratis!

Mywalit punge: Farve og kreativitet

Mywalit punge er genkendelige på grund af deres innovative stil, hvor avantgarde designs går hånd i hånd med dristige farver. Farverne er inspireret af det toscanske landskab. Kreativiteten går ikke på kompromis med produktets kvalitet.

Mywalit designs kan genkendes i mange designerbutikker, toldfri butikker og udvalgte specialbutikker. Men dette unge mærke kan også købes online hos Brandfield.

Mærkets historie

Mywalit er et designermærke grundlagt i 2005 i den italienske by Lucca. Den første butik ligger ved det antikke romerske amfiteater på Piazza Abfiteatro i hjertet af det gamle historiske shoppingområde. Mywalit er siden vokset til et internationalt firma med kontorer i Italien, Storbritannien og USA.

Designteamet består af mennesker fra hele verden. Dette garanterer en bred vifte af kreativitet, færdigheder, visioner, interesser og erfaring. I virksomheden taler de både italiensk, tysk, engelsk, fransk, spansk og hollandsk.

Egenskaberne ved Mywalit pungene

Udover nogle traditionelle modeller er det primært de farverige designs, der fanger folks opmærksomhed. Dristige farvekombinationer med opmærksomhed på de mindste detaljer. De bløde læder af den højeste kvalitet skaber optimal komfort, der varer i årevis. Hver model er et udtryk for håndværk og innovation. Dit valg af pung viser en del af din personlighed til omverdenen.

Brandfield-kollektionen

Brandfield har en stor kollektion af Mywalit punge. Elegant og designet med fokus på detaljer. Nogle gange i traditionelle farver men ofte i mere slående og kontrasterende farver. Udover punge i mange størrelser og designs er der også versioner med primær opmærksomhed på kort og kreditkort.

Vores tilbud

Vælg den pung, der passer til dig. En Pocket Bilford er kompakt i størrelsen og let at bære. En Medium Matinee Purse er større og udstyret med et pålideligt trykspænde. Udvalget af lynlåspunge fås i forskellige størrelser.

En Key Holder Coin Purse er egnet til at have nøgler i og har en låsbar del til dine mønter. En Large Coin Purse har to lynlåse til kompakt opbevaring af dine mønter og et kort.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.